Te rossz vagy és utálatos (beszélgetés)
Lehetek bármelyik, amelyiket csak gondolod, kit érdekel....
Én tudom igazán, hogy , milyen is vagyok :)
Köszönöm a tanácsot, bár mivel 8 évet töltöttem egy rögeszmés kényszerbeteg mellett, aki enyhén autista is, van fogalmam az elfogadásról :)
De egy ponton túl már nekem is sok, sőt megalázó. Én is létezem. :)
Az elfogadó önfeláldozó jókislányt eltemettem. :)
óóó, a legdurvább, amit a környezetemben lévő pasiktól hallottam nőre, az a telefosott búvárruha volt..... Na, azért nem kell, h az emberre mondják, rögtön elkezdi magát kritikusabban szemlélni, pláne, ha nem ért egyet a másik csajra tett kritikával.... Pedig pasiban pont uannyi iylen búvárruha futkos az utcákon... mi miért nem használunk iylen jelzőket? Mi miért nme tiporjuk ennyire bele a földbe a pasikat?! Pedig, nem megérdemelnék? Hát de!
És tudod mit? Bunkó vagyok, tudom, de az iylen jelzővel illetett nők után, a párom is megkapja, amikor elkezd zsírosodni, és megroggyan a hátán a cucc... Csak annyit szokott kapni, h "szárnya van, de nem madár.....". Ennyit megérdemel, ha ő kritikus vad idegenekkel szemben, és ennyire bunkó stílusban....
Sokat gondolkodtam mielőtt erre válaszolok.
Nálam ez ritka. Na, nem a gondolkodás, hanem, hogy hosszan... :)
Így ismeretlenül mondom neked, ne írj meg egy életre szóló forgatókönyvet!
Irányultságaid, céljaid persze legyenek, de az elfogadás az legyen benne a szótáradban... :)
Nincs mit :)
Nem leszek ilyen helyzetben. Mivel már túl sokáig voltam. Én inkább lelépek/léptem egy velem elégedetlen férfi mellől, főleg ha gyáva, hogy elmondja.
Inkább vegyen kondibérletet célzatosan, mint a csomagtartó alól nézze a csajokat. :)))
További ajánlott fórumok:
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Az idősek között miért lesz néhány utálatos? És hol a határ, ameddig ezt el kell viselni?
- Mondjatok utálatos menzakajákat!
- Mit tegyek, ha utálatosak a munkatársaim? Egyre rosszabbul érzem magam a munkahelyen
- Mit kezdjek az utálatos főnökömmel?