Tavaszi rizses hús recept


-rizs
-sertéscomb vagy csirke mellfilé(ki miből szokott pörköltet készíteni)
-zöldségek:répa,borsó,petrezselyem,karalábé vagy pl fagyasztott vegyes leveszöldség,én azzal készítem.
-só
-bors
-hagyma
A Tavaszi rizses hús elkészítési módja:
Pörköltet készítek.Egy másik lábosban megpárolom a rizst.Amikor már majdnem kész a pörkölt,hozzá teszem a zöldségeket és együtt főzöm tovább.Ha együtt minden már megpuhult,leveszem a tűzről és hozzákeverem a párolt rizst és már készen is van! Egyszerű,hamar elkészíthető étel.Almakompóttal kimondottan finom! Jó étvágyat hozzá!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Kata óvónéni, 2009. ápr. 2. 07:03
A tavaszi rizses hús elkészítési módja és hozzávalói.