Tavaszi rakott recept

30 dkg friss, vagy fél csomag mirelit zöldborsó,
4 db sárgarépa,
2 db fehér-répa,
2 db zöld, zsenge karalábé,
3 db közepes burgonya,
1 db tojás,
2 pohár tejföl,
1 kk curry,
10 dkg füstölt, vagy trappista sajt,
1 kk vaj,
só,
vegeta.
A Tavaszi rakott elkészítési módja:
A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és - a borsót kivéve - lobogó sós vízben kb. 10 percig főzzük. Közben a tejfölt kikeverjük a felvert tojással és az ízesítőkkel. A zöldséget leszűrjük és a kivajazott tepsibe terítjük. Ráterítjük a zöldborsót. Ráöntjük a tejfölös masszát, gazdagon megszórjuk a reszelt sajttal és forró sütőben kb. 20 percig sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2011. márc. 17. 23:45
A tavaszi rakott elkészítési módja és hozzávalói.