Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » "Fázós" vagdalt hús recept

"Fázós" vagdalt hús recept

A "Fázós" vagdalt hús hozzávalói:
60 dkg. darált hús
3 db. főtt burgonya
2 kanál reszelt vöröshagyma
1 db. tojás

bors
paprikalekvár
1 kanál olaj
20 dkg. füstölt szalonna(bacon)


A "Fázós" vagdalt hús elkészítési módja:
A húst összegyúrjuk az áttört burgonyával, a tojással, a hagymával és a többi fűszerrel. Kisebb húspogácsákat formálunk belőle, és mindegyiket egy-egy szalonnaszeletbe göngyöljük. Fogvájóval megtűzzük a göngyölegeket, és kiolajozott, tűzálló tálba fektetjük, sütőben ropogósra sütjük. Hidegen, melegen salátával kínáljuk, és jó étvággyal megesszük. :)


Kategória: Egytálételek receptjei


A "fázós" vagdalt hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook