"Fázós" vagdalt hús recept
A "Fázós" vagdalt hús hozzávalói:60 dkg. darált hús
3 db. főtt burgonya
2 kanál reszelt vöröshagyma
1 db. tojás
só
bors
paprikalekvár
1 kanál olaj
20 dkg. füstölt szalonna(bacon)
A "Fázós" vagdalt hús elkészítési módja:
A húst összegyúrjuk az áttört burgonyával, a tojással, a hagymával és a többi fűszerrel. Kisebb húspogácsákat formálunk belőle, és mindegyiket egy-egy szalonnaszeletbe göngyöljük. Fogvájóval megtűzzük a göngyölegeket, és kiolajozott, tűzálló tálba fektetjük, sütőben ropogósra sütjük. Hidegen, melegen salátával kínáljuk, és jó étvággyal megesszük. :)
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: a97b9a4e4e, 2011. márc. 17. 20:51
A "fázós" vagdalt hús elkészítési módja és hozzávalói.