Reszelt sajtos rakott nokedli recept

kifőtt nokedli
3 keménytojás
15 dkg szalonna
15 dkg füstölt kolbász
2 dl tejföl
20 dkg reszelt sajt
A Reszelt sajtos rakott nokedli elkészítési módja:
A nokedlit szokásos módon elkészítjük. Közben 10-15 dkg szalonnát összekockázunk és zsírjára sütjük pirosra. Egy jénait szalonnazsírral meglocsolunk és a nokedli felét szétterítjük benne. Erre jön 3 egész karikára vágott főtt tojás. Kb. 15 dkg füstölt kolbász karika, majd a maradék nokedlivel betakarjuk. Megint meglocsoljuk szalonnazsírral és 2 dl tejföllel leöntjük. Rászórjuk a kisült szalonnakockákat a tetejére. Végül reszelt sajttal beborítjuk a tetejét, és forró sütőben megsütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2011. márc. 16. 12:27
A reszelt sajtos rakott nokedli elkészítési módja és hozzávalói.