Tatabányai babázók (beszélgetős fórum)
Szia mia81!
Mennyi idősek a gyerekeid? Nem is vagyunk messze egymástól :)
Sziasztok, én kecskédi kismama vagyok 😊 Én is szivessen beszélgetnék környékbeli kismamàkkal, mi december 25 re vagyunk kiírva 😊
Timcsó mikor költözöl tatabànyàra?
Hencsi neked vannak már gyerköceid?
Pazár? nekem is ő a dokim:) örülök h neked is jó a tapasztalatod vele, +nyugtató:)
Szülésznőd volt fogadva?
Körzetileg tartoztok a sárberkihez?
A babó sokat mozog, teszi a dolgát:)Csak a szörnyű meleget viseljük nehezen.
Én itt vok:)
Kinél szültél?
Oviba melyikbe jártok majd?
Szia!
Te is kismama v?V már lurkóval v otthon?
Én február közepétől itthon vok:S De majd szeptemberbe jön a baby és akkor végre nem unatkozom:)
Rákócziról már hallottam, h jó orvos, csak mi elsősorban a gálon gondolkodnánk, mert a ságvárin lakunk és így jó közel lenne a doki.
Szia!
Megértelek, én is így voltam, 5.hónaptól már otthon voltam. Gálon sajna nem ismerem a dokikat, de állítólag Sárberekben nem rossz a Rákóczi, Dózsakertben ismerem a Sallay és Pintér(gyerekkoromban hozzá jártam) doktornőt,nem rosszak,becsületesek és van még egy doki a Kodály téren is. Én is itthon vagyok még és ha épp nincs mit csinálni néha megöl az unalom:-(
Sziasztok!
Én még kismama vok, 33.hetes, de eléggé unatkozom, mert veszélyeztetett vok, és egésznap itthon pihenek.
Szívesen ismerkednék én is:)
A gál 222. gyermekorvosairól van vkinek bármilyen tapasztalata/véleménye?
Döntenünk kéne, de egyiket se ismerjük:S
Hello!
Vannak még itt tatabányai anyukák? Jelentkezzetek! Főleg aki egyedül van(mármint a gyerkőccel napközben)csinálhatnánk vmi klubot :))
sziasztok!
2hónapos kislányom néha szörcsög,voltunk dokinál,kaptunk orrcseppet meg sterimár orrspray-t használjuk.de egyszerűen alig jön az orrából v.mi.
Már 1hete ez van,szerintetek már ne szívjam,végülis azzal nem teszek rosszat ha szívom
Csak????
azt hittem még a lottó ötöst, meg a luxor főnyereményt...
na jól van milyen vagy:)))
hogy vagytok?
Sziasztok,
Csak Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni nektek, meg a gyerekeknek!
Szia!
az autóbusz végállomás a plázánál van a Győri úton, onnan közel van az Államkincstár, a Komáromi úton ami a Győri úttal párhuzamos.
Mc Donalds pedig a Győri út végén Vértesszőlős felé van. ja és a plázában is, ahol leszállsz a buszról...
sziasztok.
én esztergomi vagyok,de a héten megyek tatabányára.
Hogy jutok el az államkincstárhoz?
Mc'donalds van valahol?ha igen hol?köszi
További ajánlott fórumok:
- Coloplast, mint cég! Milyen? Tatabánya, vagy Nyírbátor?
- Terhesgondozás és szülés árak Tatabányán
- Coloplast Tatabánya? Milyen a meló? Mennyire nehéz a teszt?
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- Álláslehetőség Tatabányán, vagy Komárom-Esztergom megyében
- Ki szült vagy fog szülni a tatabányai kórházban?