Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tartozást csinált a férjem... fórum

Tartozást csinált a férjem... (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
181. semleges (válaszként erre: 178. - Charlize)
2021. jan. 19. 10:14

És? Sok fórum félre megy. Ez már csak egy ilyen sport. Szerintem a FI kapott elég tanácsot és véleményt.

Egyébként tegnapelőtt írt utoljára, én pl. kíváncsi lennék mire jutottak.

2021. jan. 18. 13:32

Teljesen igazad van. És megértem, hogy így érzed. Ellenben gondold végig a kapcsolatotokat. Milyen? Mióta vagytok együtt, mi az, amiben számíthattok egymásra? Mi az amit kapsz tőle a hétköznapokon? Közös-e a jövőkép? Hogy érted, hogy mitévő legyél? Megfordult a fejedben, hogy esetleg külön menj tőle? Nem tudom, hogy hány éves vagy, de szerintem egy jó és harmonikus kapcsolatot, ahol közös jövőkép is van, azt én nem dobnék el egy ilyen miatt. Nem azért, mert ez semmiség, mert nem az, tudom. De nem ahogy írták a többiek is, nem k*rvázni ment. Ha "csak" ezért borítanál, és minden más jó, akkor én azt nem tenném.

Nem a férjedet akarom védeni, ne értsd félre, de ezeket azért gondold át. Az természetes dolog, hogy a bizalmad most megrendült. Ezt biztosan fel kell most dolgozni. Az sem árt, ha innentől kezdve azért jobban rajta tartod a szemed a jövőben ami az anyagiakat illeti, mert nem annyira biztos, hogy felelős típus.

De azért na. Beszélgessetek sokat.

179. Érdekes73 (válaszként erre: 169. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 22:35
Van akinek kifolyik a kezéből a pénz. Viszont ez már hamarabb is kiderülhetett.
178. Charlize (válaszként erre: 155. - Beatriix24)
2021. jan. 17. 21:36

Bocsi, de nem lehetett volna máshova írni erről?

Pofátlanul félrevitte az eredeti fórumot. Semmi köze a két témának egymáshoz!

177. Channa* (válaszként erre: 176. - Beatriix24)
2021. jan. 17. 14:01

Az online felületen mit látsz?

Teljesítve a státusza?

176. Beatriix24 (válaszként erre: 174. - Birebora)
2021. jan. 17. 13:48

Bízom benne . Két számla volt ami

Miatt a kikapcsolas létrejött . Banki utalással be fizettem a két számla összeget meg a késedelmi kamatot is .

Bizonylat nálam van .

De sztem meg kaptak pénteken . Abban a 3 óra alatt .

175. birebora (válaszként erre: 165. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 12:25
Most ugrott, megértem. De ha szereted és továbbra is vele képzeled a jövőt akkor helyre fog jönni újra. Bocsáss meg neki, ő meg fogja fel, hogy több ilyen sunnyogás a hátad mögött nem fér bele. Akkor elveszíthet.
174. birebora (válaszként erre: 159. - Beatriix24)
2021. jan. 17. 12:18
Akkor nem fogják kikapcsolni.
173. andi6020 (válaszként erre: 169. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 12:09
Bizalomvesztés, oké, de nem elkurvázta. Vásárolt az otthonotokba. Nem mondta el, az igaz. Meg kb úgy nem tud bánni a pénzzel meg a bank és hitelkártyákkal, mint a lakosság többsége.
172. Channa* (válaszként erre: 169. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 12:05

Én a külön kassza miatt még mindig nem értem, hogy hol van itt a bizalomvesztésnek "létjogosultsága"?

Ha közös kasszán lennétek és úgy tette volna ezt, akkor azt mondok, hogy igen, van benne valami, de így az ő pénze mellett simán lehet, ő hitele is.

171. Charlize (válaszként erre: 169. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 09:04

Amúgy annyira nem horribilis az összeg és bevallotta végül. Lehet, hogy már vívódott egy ideje, hogy hogyan mondja el.

Hibázott egyedül, helyrehozzátok együtt. Ezt értékelnie kell. Több ilyen kamikaze hiba nem szabad, hogy megtörténjen. Akkor már tényleg gáz lenne!

170. Charlize (válaszként erre: 169. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 09:00
Idővel talán visszaáll a lelki békéd. De a következő hibára már újra elő fog jönni ez is benned, arra készülj. Egy icipicit biztos, hogy sérült most végérvényesen a bizalom, de helyre tud állni annyira, hogy együtt tudj élni vele. Idő-idő-idő...
2021. jan. 17. 08:02

Persze, rossz, hogy nem tudtam róla. Nem is a pénz érdekel. Mármint a hiteltartozás. Hanem az, hogy makd 1 évig ő elvolt így, nem mondta, semmi. Nyilván azonnal elvettem volna és ennyi is volt a kártya. Kérdeztem, hogy minek? Nem adott értelmes magyarázatot. Nem értem én sem. Attól, mert aránylag jól keresünk, nem kell halmozni a tartozást, mert 10 év múlva is kell kenyér az asztalra. Hát elszégyellte magát.

Szóval a bizalom a fő téma nálam. Oké, mostantól közös meg vezetem meg figyelem....de tudok majd újra bízni?

168. Charlize (válaszként erre: 165. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 07:15

Ez most jó hír!

A házasság vagyonközösség. Nincs “enyém” meg “tied”. Legyen rálátásod a bankszámlákra a jövőben.

Mi külön kasszán voltunk, de váláskor ez nem számított, minden közös jogilag. Szerencsére egyikünk sem akart a másikéba belepiszkálni, de lehetett volna...

Nincs olyan, hogy az egyik fél felvesz hitelt, a másiknak meg semmi köze hozzá. Ez tudatosuljon a férjedben is!

167. Amaunet (válaszként erre: 165. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 17. 06:52

Azt írtad valahol, hogy jól kerestek. Elsődleges cél legyen, hogy ezt visszafizetitek.

A bizalom? Szereted? Megbotlott. Nem kurvákra, piára szerencsejátékra szórta el a pénzt, hanem kettőtökre.

Azt javasolnám, hogy tervezzétek meg a közös gazdálkodást és ne ilyen ad hoc módon vásároljatok.

Mérjétek fel mennyi a havi közös költségetek (rezsi, élelmiszer, tisztítószer, stb...) és ezt egy közös számlán kezeljétek.

Vagy egy excel táblában.

Sok pénzből lehet sokat költeni.

166. Amaunet (válaszként erre: 160. - Beatriix24)
2021. jan. 17. 06:44

[link]

Ez az online ügyfélszolgálat, ahol a nyitott tételeidre részletfizetést is kérhettél volna.

Én itt fizettem volna közvetlenül, kártyával. Ez tuti ott van a rendszerükben abban a percben.

2021. jan. 17. 06:19
Jó reggelt, sziasztok! Voltunk bankban, igen. A kirendezési lehetőségekről érdeklődtünk csak, a netbankban át tudtam nézni minden hónap kiadását. Spar, obi, praktiker,tesco...kisebb élelmiszerüzlet és kömyvesboltot találtam. Semmi kétértelmű dolog. És a 600-ban a kamat is benne van, tehát az sem annyi. Hát nem tudom. Elég feszült a légkör itthon. Nem tudom mitévő legyek, mert nálam a bizalom az első és az most ugrott....
164. Charlize (válaszként erre: 153. - Liliom10)
2021. jan. 16. 22:12
Szerencsejáték is lehet pl. a háttérben, nem csak nő. De igazából bármi.
163. Beatriix24 (válaszként erre: 161. - Liliom10)
2021. jan. 16. 21:23

Persze itt van nálam a bizonylat !

Remelem nem jönnek . 18. 21 meg február 2 re vagyok írva amit küldtek levelet h kikapcsolnak

162. Channa* (válaszként erre: 160. - Beatriix24)
2021. jan. 16. 20:49

Sajnos nem tudom és nem is találtam meg.

Elégnek kell lennie az ügyfélszolgálatosnak szerintem.

esetleg hétfőn reggel hívd fel őket.

Elvileg, ha online felületen fizettél, akkor már azonnal látod, hogy fizetés alatt van a számla és hétfőre átáll kipipáltra és teljesítve állapotra.

161. liliom10 (válaszként erre: 159. - Beatriix24)
2021. jan. 16. 20:43
Remélem, van Nálad másolat, bizonyíték, hogy elküldted a pénzt ! Ha van náluk ügyfélszolgálat hétvégén, hívd fel őket, és a számlán levő ügyfélszámmal, szerződésszámmal a kezedben telefonálj ! Mondd el, hogy befizetted a tartozást ! Olyat hallottam más cégnél, hogy hiába utalsz pénteken, és a pénz gyorsan átér, a lekönyvelése lehet 2-3 nap !
160. Beatriix24 (válaszként erre: 157. - Channa*)
2021. jan. 16. 20:19

Igen van online ott is belehet mutatni . Nemzeti közművek volt

Most meg mvm energetika zrt lett

Ám ott hol kell !?

159. Beatriix24 (válaszként erre: 158. - Channa*)
2021. jan. 16. 20:18

Igen elküldtem a bizonylatot amin el utaltam a pénzt . Mvm ügyfélszolgálata ra . 11 kor adtam fel és 2 ig voltak nyitva hétfőn reggel 8 tol

Lesznek annyit mondtak h egy két órán belül ott a pénz.

158. Channa* (válaszként erre: 157. - Channa*)
2021. jan. 16. 19:57

Ja, és ha mennek esetleg kikapcsolni, akkor megmutatod a befizetés igazolását!

Így nem hinném, hogy kikapcsolhatják...

157. Channa* (válaszként erre: 155. - Beatriix24)
2021. jan. 16. 19:57

Én annyit még csinálnék a helyedben, hogy elküldeném emailen a fizetési bizonylatot.

Van online felületed?

156. Beatriix24 (válaszként erre: 155. - Beatriix24)
2021. jan. 16. 19:33
Elírtam 2021.január 18
2021. jan. 16. 19:30

Sziasztok ! Ne haragudjatok hogy itt kérdezek .

Annyi lenne a kérdésem hogy sajnos anyagi helyzet miatt el maradtam gaz számlával .

2021.nov 18 r a vagyok írva h kikapcsolhatnak .

Pénteken fel 11 kor voltam a bankba át utalni a pénzt .

El kerülhetem h leállítják a kikapcsolasi folyamatot . Hétfőn reggel jóvá írják a pénzt !? Valakinek van valami véleménye ezzel kapcsolatban ...

Sajnos előbb nem tudtam rendezni .

Köszönöm szépen !!!!

154. liliom10 (válaszként erre: 97. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 16. 15:27
Voltatok tegnap a bankban ?
153. liliom10 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 16. 15:24

Ha a jövedelmetekből meg tudtok élni, miért kellett a hitelkártya ? Ha nem elég a fizetés, akkor pláne minek a hitelkártya ? És miért titkolta el a férjed ? Ezt nem lehet egyedül eldönteni, vagyis azt, hogy egyedül veszek fel hitelt a párom tudta nélkül ! És ha most nem szeded ki belőle, meddig titkolta volna ? Sose tudjuk meg ! Ez egyfajta hazugság, olyan, ami baj esetén a házastársat is érinti, vagyis a hitel visszafizetése.

Sajnos, nekem is megfordult a fejemben, hogy talán nőre költötte. De lehet más titkos oka is.

Nekem túl gyanús ez a kb. 10 hónapja tartó hallgatás hitelügyben !

152. Channa* (válaszként erre: 151. - Semleges)
2021. jan. 15. 18:11
Egyet értekí!
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook