Férjem krumplis tésztát csinált, és most megsértődött, hogy... (beszélgetős fórum)
Így van. Az enyém nem tud, de évente néhány alkalommal recept alapján főz helyettem. Megbecsülöm.
Van olyan. Egy következetes fogyókúrát nem fog tönkretenni 1-1 olyan nap, amikor "bűnözöl", sőt.
Ha megsértődött, az az ő baja, dedós szokás. Mondd neki, hogy biztos isteni finom lehet, de tartsa tiszteletben a te igenyeidet. Te mosolyogj, legyél vidám, poenkodassal kerekedj felül a hangulatán, ne legyen ilyen piti dologból mosolyszünet!
Majd leszokik a főzésről. Amúgy nem egy fél tányér kajától fog még jobban elhízni hanem a felesleges koplalástól.
Nincs olyan, hogy csalónap. Itt nem az a lényeg, hanem az, hogy nem támogatja.
Én se ettem belőle tegnap, csak 1-2 kanállal, szintén hasonló okok miatt, de én főztem. :P
mondd neki, hogy hozzon inkább neked salátát és joghurtot, ha szeret :)
Miert kellene mindent/barmit megenni, csak mert a ferj fozott? :O Ha egyszeruen csak "nem szeretem" kajat csinalt a volt ferjem, vagy mast volt kedvenc enni, kinyitottam a hutot, es ellattam magam.
Meg evben az esetben ez csak egy krumplisteszta, nem valami olyan, amivel egesz nap a konyhaban robotolt.
Sértődj meg azért, mert nem olyan kaját csinált, amit te is megehetsz. Hátha leszokik a gyerekes viselkedésről 😎
Vedd úgy, hogy ma van a csalónap. Nem fogja megakasztani a diétádat.
Én sem ettem még, ránézni is fáj, de egyesek szeretik. Az az értelme, hogy van, akinek ízlik.
Pont így állok a hortobágyi palacsintához. Nem bírnám megkóstolni.
Sokan örülnének ha főzne a férjük. (Én is)
Én is szívesen betermelnék egy tányérral, ha valaki elébem tenné. A tányér szélét mindig körberakom karikára szelt uborkával. Akár kígyó uborkával, vagy éppen ecetessel, mikor minek van szezonja. :))
Ha az enyém készítene, biztos hogy ennék belőle. A fogyókúra nem ezen fog elbukni. Szeretem a krumplis tésztát, meg a többi más ízesítésű tésztát is.
Csórikám. Remélem nem ugyanaz a férj, aki múltkor elcseszte a spagettit. Ha mégis ő az, akkor nem kell aggódnod, nem sokáig fog a főzéssel próbálkozni.
Soha életemben nem ettem még krumplis tésztát, pedig külön szeretem nagyon a krumplit meg a tésztát is. De ezt a műfajt nem értem-mi értelme két köretet összemixelni?
Köztudott hogy a fogyókúra hízlal. Ki ne hallott már arról, hogy fogyózás után többet szed fel az ember mint amit leadott? Mit számít ha mos eszel 2-3 villányi krumplis tésztát?
Én sem ennék belőle ha diétázom, igaz a férjem sosem csinálna, szóval nem érint szerencsére a kérdés...
Finoman fogalmazva sem vagyok krumplis tészta rajongó. De, mikor 1991-ben másfél hetes görögországi tartózkodás után, ahol szinte csak konzervet ettem, ez az ebéd fogadott, mint valami mannára úgy tekintettem a jó öreg grenadírmarsra. :))
Becsüld meg azt a férjet, aki tud és szeret főzni! Le tudsz nyelni pár falatot, majd máshogy ledolgozod. :)
Egyél nyugodtan, savanyúsággal. Jó is az.
Kész, meg is kívántam.
Mondjuk most már mindegy,ezen nem segít hogy leírtad.
Engeszteld ki:))
Egyél belőle nyugodtan, majd lemozogjátok…..
Jól is néz ki aki a krumplis tésztát okolja a kövérsége miatt. Vajon mit mond akkor a szalonnára?
Egyél belőle! Majd holnap nem eszel annyit :) Vagy ráhúzol még 3000 lépést :) Tuti nem hagynám ki ha a férjem főzne :)
Férjem krumplis tésztát evett, mégis havat hányt.
Semmi bajod nem lesz attól, ha pár villányit eszel belőle. Gyakorlatilag a benne levő ch-t majd leszámolod másik átkezésből. Nem fog összedőlni a világ!
További ajánlott fórumok: