Te megsértődnél, ha ezt mondanák neked?(Első sorban férfiaknak) (beszélgetés)
Szerintem ez jó beszólás volt mind ffi ill mind nő részről!
DE szerintem a ffi ott szúrta el,h oda bigyeztette,h (jót röhügjek) Na ez nem kelett volna.
Itt szálhatott el a nő agya. :)
És alkkor itt is az következik,h a ffi vesz mindent magára ( szegény) Persze...Ő kezdte nem és a nő hol marad,ő neki nem shet rosszú?
Hát a komunikáció itt is meg van két fél között látom.
Kedves Gerbera88,ismered férjed szexuális teljesítményét, és a hozzáállását. Ha nincs saját teljesítményével megelégedve, akkor nagyon a szakadék szélére taszítottad. Olvastam valahol, hogy ilyenkor a férfiban elindul egy visszafordíthatatlan leromlás. A férfi olyankor egyre rosszabbul fogja magát érezni a bőrében és a teljesítménye is érezhetően romlik . Az új helyzet egyre több vitát gerjeszt. Te döntesz, hagyod elveszni, ha le akarod cserélni egy fiatalabb évjárattal, vagy sürgősen, de finoman és fondorlattal erősíted az önbizalmát. Így csak a természetes öregedés rontja a fegyverét, amire a férfi annyira büszke.
A férjed kijelentésének egy lehetséges magyarázata, szerintem az, hogy a két eunuchot azért vásárolná meg neked, hogy mindenben kényeztessen, amiben csak szeretnéd és amire neki nincs ideje, de a szex csak a kettőtöké.
Főleg a 2. része?:)
Köszönöm!
De lehetne. Pesten terveztem szilveszterezni, de a nemes ügy érdekében hazamegyek.
Élvezhetem a hazai pálya előnyeit, ez jó!:)
Persze, hgy megsértődik a férfi, ha az elevenébe vágtál a viccel. De én azt mondom, hogy aki nem bír el az asszonykájával, az ne izgágáskodjon meggondolatlan viccekkel kasztrált férfiakról és kárörvendő nevetésről, mert még a végén így jár....:)
Freud talán azt mondaná, hogy még viccelni is csak kasztráltakkal mert ez a férfi, annyira tudja a szíve mélyén, hogy ő nem egy nagy szám, azt meg én mondom, hogy ha hallgatott volna eleve, bölcsebb maradt volna:)
Szerintem az a pasi, aki így viccelődik, nem érdemel másmilyen választ.
A nő ne sértődjön meg azon, hogy neki csak egy kasztrált való? De a pasi megsértődhet egy hasonló kaliberű válaszon?!
Mondjuk ha társaságban hangzik el az elég ciki.
Sértődés általában akkor van ha van a dologban némi igazság.
Minden viccnek igaz legalább a fele, de ha ez nem is vicc..
szerintem nagyon kiakadt, pláne, ha más is hallotta
Más magyarázatot a kisebbségi érzéseken kívül nem találok erre a viselkedésre.
De mint a példa mutatja van aki szerint ez teljesen normális-mindenki más típusú hibákat tud elnézni a másiknak.
Nekem az ilyen szintű komplexus és a sértődékenység nem fér bele.