Tárkonyos tokány recept

fél kg csirkemell, vagy bármi hús amit fel tudunk csíkokra vágni
1 nagy fej vöröshagyma
pár gerezd fokhagyma
1 nagy doboz tejföl
pörkölt tészta
kakukkfű, só, bors, tárkony
liszt a habaráshoz
A Tárkonyos tokány elkészítési módja:
A hagymát megpucoljuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az összetört fokhagymát. A húst csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk a hagymához és fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a fűszereket, majd felöntjük egy pohár vízzel. Addig főzzük, míg a hús meg nem puhul. Ha megpuhult a húst a tejföllel és a liszttel behabarjuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Lolita63, 2012. ápr. 3. 15:30
A tárkonyos tokány elkészítési módja és hozzávalói.