Mustáros sertéscskíkok galambicával recept


1 vöröshagyma
8 gerezd fokhagyma
fél kg sertéscomb csíkokra vágva
fél kg galambica
só
bors
mustár
A Mustáros sertéscskíkok galambicával elkészítési módja:
A vöröshagymát kockára ,a fokhagymát lapkára szelem és kevés olajon megpárolom. Egy kis vizet öntök rá és lesütöm pépesre. Ekkor rádobom a husit,fehéredésig sütöm,teszek rá sót,borsot és kb 3 evőkanál mustárt. Felöntöm annyi vízzel,amennyi ellepi és főzöm.Kb egy óra alatt megpuhul ekkor elkezdem elpárologtatni a vizet,amikor már alig van rajta,akkor ráteszem a csíkokra szelt galambicát.10 perc alatt megfő a gomba és kész. Főttkrumplival vagy hasábkrumplival lehet tálalni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: e71af41436, 2006. okt. 15. 16:46
A mustáros sertéscskíkok galambicával elkészítési módja és hozzávalói.