Vasi paprikás recept
A Vasi paprikás hozzávalói:1/2 l tej
6 szelet karaj
fokhagyma(én granulátumot használok)
só
bors
pirospaprika
liszt
A Vasi paprikás elkészítési módja:
a húst kicsit rostjára ütögetem és fokhagymás-sós tejbe minimum hat órát pácolom. 5 ek. kanál lisztet elkeverek egy ek. kanál pirospaprikával és ek. kanál feketeborssal. olajat forrósitok a lisztbe forgatom a hússzeleteket(jól bele szoktam nyomkodni a lisztet a husiba)majd kisütöm. pár perc elég mindkét oldalnak!
ubisalátával és krumplipürével az igazi!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: e71af41436, 2006. szept. 22. 19:10
A vasi paprikás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.