Tanfolyamok gyed és gyes alatt! (beszélgetés)
Sétáltunk Amival és bementem a munkaügyibe...semmi támogatás:((
ez van néztem pár sulit, nem mondom h olcsó...de vannak jók.....
Gyémántlány írtam privit.
kircat de az efeben van...bár ott meg azt néztem annyival többe is került:(
www.efeb.hu
50% kedvezmény OKJ-re. Szerintem tök jó. Én szeptembertől megyek TB ügyintézőire.
nagyreni igazad van...köszönöm:)
dus nagyon kedves vagy:)))) köszi a segítséget.
Szia Noémi!
Gyed alatt sajnos nem támogat a munkaügyi központ, csak Gyes alatt! Saját bőrömön tapasztaltam! Ha gyeden vagy, a kicsi 2. szülinapjáig elutasítanak! Sok sikert a tanfolyam kereséshez!
Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz! Nagyon szép nevet választottatok neki! :))
Köszönöm Suzanne, nagyon kedves vagy.))))
qui, értem, köszi a segítséget....tehát nagyobb cégeket.
Nézz körül az Okj tanfolyamokat hirdető nagyobb cégek között.Általában őket kötelezi az állam az 50%-os kedvezmény megadására a tandíjból.
A munkaügyi központ olyan túlterhelt,hogy a regisztrált munkanélkülieknek is tesztet kell írni ahhoz,hogy bejussanak egy képzésre,úgyhogy onnan ne várj segítséget!
Szia!
Tudom nem ide kapcsolódik,de gyönyörű a babád:)!!
Sok boldogságot és egészséget Nektek:)!
És sok sikert a tanfolyamhoz is!:)
Sziasztok,
Gondolkodom hogy elvégzek majd egy OKJ tanfolyamot. Persze majd csak jövőre, még Picike a Lányom.
Régi vágyam a manikűr, pedikűr műköröm, szakma megtanulása, kitanulása.:)))) Imádom a sajátom és mások kezét és lábát széppé varázsolni. Nekem való szakma, nyüzsi, sok ember...stb:)
Szerintetek a munkaügyi központ ad erre támogatást, vagy van olyan suli ahol kap az Anyuka kedvezményt?
További ajánlott fórumok:
- Ha Gyesen/Gyeden lévő kismama terhes lesz, és a Gyes vagy Gyed ideje alatt szül, milyen járulékokban részesül az utolsó szülést követően?
- ECDL tanfolyam 2 hónap alatt, kivitelezhető?
- Ha " bolti eladó" tanfolyamra járok, a tanfolyam alatt dolgozhatok e büfében eladóként?
- Milyen tanfolyamot érdemes elvégezni gyes alatt?
- Gyes alatt munkanélkülit lehet kapni, vagy tanfolyamra járni?
- Ha gyed alatt tanfolyamra szeretnék járni, de a munkaüi közp. nem támogatja a képzést, lehet-e kérni utazási költség hozzájárulást?