ECDL tanfolyam 2 hónap alatt, kivitelezhető? (beszélgetés)
Lilla,szerintem vágj bele,abszolút nem nehéz! :)
Kis odafigyeléssel könnyen elsajátítható az egész!Megéri,hiszen egy Önéletrajzban,nagyon is jól mutat!Az Oklevelem,amit rajtam kívül még egy ember kapott,szintén jól mutat a falamon :)))
3-at!
Adatbázis-kezelő,képszerkesztés,Webkezelőt választják majd.
ECDL alapfok:
Információs alapismeretek
Operációs rendszerek
Internet kezelése
Word ( szövegszerkesztés )
Excell (táblázatkezelés )
Adatbáziskezelés
Power Point (Az olyan, ami a tv-ben megy képújság néven. Nem nehéz megtanulni.)
Szerintem menni fog. Minden fontos, amit tudni kell, benne van a súgóban.
Ha egyszer megértettél valamit, s "leesett", onnantól már könnyű.:))
Szerintem bátran vágj bele! Ügyes leszel!
+ Ha tudsz egy olyant, ahol a gépelést is meg tudod tanulni, akkor még többet nyertél.
A kötelező :Operációs rendszerek
Szövegszerkesztés
Táblázatkezelés
Információ és kommunikáció
A választható:
IT alapismeretek
Adatbázis-kezelés
Prezentáció
Képszerkeztés
Webkezelő
tényleg 7x kell vizsgázni a lányomék most fejezték be....
9. ben kezdték és most 11. első félévében vizsgáztak le...valamikor decemberben...
a bizit persze még nem küldték... ))
igen 2 hónap.megmondom öszintén csináltam már mást ugyanilyen OKJ 1 év ,szinte ledarálták.. nem a legjobb...
meg azért ,szeretnék pihenni is,nem minden nap ezzel foglalkozni de ha 2 hónap valóban lehet hogy sokat kell rá tanulni.
de gondolom ki van ez találva,ha Ök ugy gondolják hogy 2 hónap alatt elvégezhetö.
úúú olyan neház ez a táblázatkezelö???ne márrrr
és a többi?power point ? access ,excel?ja az excel a táblázat ugye ,
munkaügyi által ugy döntöttem ha tudok menni megyek mert munka semmi,és a semminél jobb.
2 hónap csak.akiket kérdeztem ök több ideig jártak (bár lehet nem ecdl volt )hozzáteszem van gépem,de szinte csak netezek, matekból tökre hülye voltam(táblázatkezelésnél van vmi függvény ha jól sejtem)
szerintetek nehéz vagy simán meg lehet csinálni?rendes suli szinten kell járni rá,minden nap,kb 6 óra elfoglaltság.
köszi !!!
További ajánlott fórumok:
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Pár hónapos szakács/cukrász tanfolyam után, középfokú német nyelvvizsgával találnék állást Németországban/Ausztriában?
- Ha " bolti eladó" tanfolyamra járok, a tanfolyam alatt dolgozhatok e büfében eladóként?
- Milyen tanfolyamot érdemes elvégezni gyes alatt?
- Gyes alatt munkanélkülit lehet kapni, vagy tanfolyamra járni?
- Ha gyed alatt tanfolyamra szeretnék járni, de a munkaüi közp. nem támogatja a képzést, lehet-e kérni utazási költség hozzájárulást?