Tanácstalan vagy bizalmatlan? (beszélgetés)
Mivel azt irtad, hgy olyan pasival nem akarsz kapcsit, aki nem dontott konkretan melletted, ezert en nem vallalnam bea helyedben. Amugy sem.
Ez tipikus "noi" addig nem engedi el a majom a banant,mig egy masikba nem csimpaszkodik...
De en nem vok masik kapcsi parti. A leirasodvol ugy erzem te sem, alapbol, de megis huzol fele, majd kiderul :)
Sok pasi donteskeptelen es szeretnek kiserletezni, melyik nonel mik a lehetosegek.... Ez rajtad mulik, meddig engeded. En rugdosnam kifele, ha tudnam, hgy mas nonek is lobalja a kukacot. ( ha nemtom, az megint mas tema :)
Van egy ismerősöm aki úgy veszem észre orientálódik felén na de tudattam hogy már elkésett az udvarlással mert 5 éve a fene eszi na de szerintem fél is de uyanakkor van is 1 kapcsolsta és 2 felé akar egyszerre szakadni hogy segi5tsemm át hogy megértse hogy 2 vasat nem tarthat 1 tüzben na ésez csak az ő gondja de legalább értené meg h nálam esélye sincs a másik kapcsolatába meg vergődik. egyrészt 90°hogy sinen vagyok másrészt ha nem is lennék másodhegedűs meg nem óhajtok lenni anyám észbe kapott hogy engednie kel a döntésemnek ugyanis távozom itthonról és ezt meg le kell csuukni még 2 3 hét alatt mert a kapcsolatom, viszont nem teszem kockára mert 2 szék közűl eleget ültem a földön már és ismét nem szeretnék no ezt a szrgény szerencsétlent meg nenm akarom keményen lapátra tenni mert 25 éces az ismeretség és nem akarok fájdalmat okozni neki a blerugásommal, ma és ha 4 5 évig nem lépett felém akkor már szerintem moost se tenné még ha tehetné sem és sms ekkel osromol mit tegyen...
Mert végre én ki tudok itthonról törni mostmár a sok harc után anyámmmal mert az ajtót csaptam rá.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Hason, oldalt, vagy háton altassam a babámat? Tanácstalan vagyok...
- Durva féltékenyég vagy jogos bizalmatlanság?
- Teljesen tanácstalan vagyok