Tabletből számítógép (beszélgetés)
Ez így van. Csak ha a kérdező nem tudja mások számára is érthető módon megfogalmazni és leírni a kérdését, akkor várható, hogy értetlenkedő bejegyzéseket fog kapni.
Ezen a fórumon szakembereknek, hobbi hardver buzerátoroknak teheted fel a kérdéseidet.
A korom 20-és 30-közt van
Van okos telefonom és egy jó tabletem és egy rossz tabletem volt szamitógépem is és van egy laptopom amivel lehet youtube-ozni filmezni van egy okos dobozom ami egy jó monitorra van kötve aztán van egy okos tvm is na???
Akkor mit akarsz?
A tablet, csak egy tablet.
Nem lesz belőle számítógép.
De ha cukkolni akarod a népet, jó szórakozást.
Tabletből sehogyan sem tudsz laptopot "csinálni".
A bennük működő eszközök ég és föld.
Vegyél egy billentyűzetet a tabletedhez és akkor hasonlóan tudod használni, mint egy laptopot, de nem lesz laptop.
Attól függ milyen tablet.
Van amelyikhez lehet venni billentyűzetet, összekapcsolva lehet használni.
De attól még nem lesz laptop.
Megoldás helyett... A kérdésed kiváló, de még hozzáértők is rémüldöznének a válaszon..
...én is gondoltam erre, de a szakemberek lesajnáló tekintetéből arra következtettem, hogy sehogy...
....sajnos venni kell a kívánt méretű, funkciójú eszközt(is)..az asztali laptopom például úgy fél éve nem kapcsoltam be, mert azonnal rámszól a gúgli, hogy a win 7-est cseréljem legalább win 10-re...
...nem.
Amiről írok, az 8 "-os android tablet, a célnak megfelel, de lassú.
a kettő példul nem keverhető, illetve nem küszködnék vele(hozzáértés hiányában)
a három éves andtoid redmi 7-ről azt hittem, az a csúcs-
...az egyik menyemtől kaptam egy levetett Samsung A80-as..
nos felfoghatatlan számomra, mit is tud...sokszor gyorsabb, mint a redmi, óriási tárhely, és végtelen mennyiségű lehetőség a hétköznapi használathoz..
el sem tudom képzelni, mit tudhat a menyem új, félmilliós telefonja?(megsem merem kérdezni, mert nem is érteném)
szóval add fel, vegyél valami kedvedre valót
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Digitális játékok
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?
- Mi a véleményed arról, ha egy ovis gyerek számítógépezik?