T-com mobilnet számlázás (beszélgetős fórum)
Nekünk voda van. Az első 3 hónap ( azt hiszem ) korlátlan volt. Most 5 gigát fizetünk. De mindig 1 giga alatt van a forgalom. Nem töltünk le semmit. Csak a t-onlines levelet nézi, de azt se mindig.
Ja a páromé az a net, ő csak onlájn játékozik..
Előfizetéses volt.
És 1 GB-onként 10000 Ft ot számoltak hozzá:-(
Szia!
Éppen az ilyen és egyéb negatív dolgaik miatt szűntetem meg a mobilnetemet. Nagyon sokat mérgelődtem és a pontatlan számlázás csak betette a kaput.
Sziasztok!Az a problémám hogy volt egy T-comos mobilnetem 5 Gb os korláttal.Honapok alatt rendszeresen mindíg ugyan úgy használtam (használtuk) majdnem minden hónapban több GB -nyi adatforgalommal többet mutatott a számla mint 5 GB ..
ez akkor nem is lenne probléma ha a részletes számlán pl. nem lenne olyan számlázási dátum ,idő amikor 100% osan tudom hogy éppen a zsebemben volt a szerkezet és nem is volt kommunikáció..a másik dolog hogy többször jött egy külföldi SMS- a mobilnetre amit nem tudtam beazonosítani...és a lényeg hogy előtte egy Pannonos ugyan ilyen volt most meg egy Vodafonos mobilnetem van és a felhesználás teljesen ugyan olyan mint a T-comosnál és a mostani adatforgalmak kb a felét teszik ki mint amit a T.com számlázott ki...
Tudna valaki segíyteni hogy ilyenkor mit lehetne tenni??
Köszi
További ajánlott fórumok:
- T-HOME! Volt-e valakinek a szolgáltatóval gondja számlázással kapcsolatosan!!
- Mi a teendő az alábbi internetes számlázási ügyben?
- Melyik mobilnetet érdemes előfizetni a három szolgáltató ajánlatai közül?
- Elektronikus számlázásról tud valaki valamit?
- Szabályos számlázás
- Mennyi idő, mire átutalják a pénzt, ha már a számlázási osztályon van?