Mi a teendő az alábbi internetes számlázási ügyben? (tudásbázis)
Bemennék és megmondanám hogy nem fizetem ki, mert nem az én nevemen van. Enyi. És azért, mert letiltják x időre, azt neked honnan kéne tudnod????
Szerintem panszold be őket a fogyasztóvédelemnél!
Én sajnos nem tudom mit kellene csinálni :(
Sosem voltam ilyen helyzetben :(
De remélem mihamarabb megoldódik! Sok sikert!
ja,és mondtzák ha ma is kifogják,nem a net miatt,mert igaz h május 18ig be kellett volna fizetnem,de még van 2felszólításom,ami nem jött ki,hanem a kedves EXlakótás miatt,mert neki már kiment 2felszólítás ,ugyanis megint nem fizeti a számláját!!!!!!!!!!!
Mit tegyek?
megont én vagyok:)
Ti mit tennétek a helyemben????
Ugye az van,h a volt lakótársammal vettünk együtt t-mobileos netet,az ő nevére irattuk,de s aszámlafizető én lettem,mert jobban nekem kellett.Közben szétköltöztünk,és a net nálam maradt,viszont az ő nevén van,nem lett átiratva.
Neki meg van egy msáik telója,és áprilisban nem fizette be ateló számláját,és kikapcsoltál az egészet.A telót és a netet is,mivel az ő nevén van,hiába van nálam.3hétig vcolt kikapcsolva,1hétig használtam(3Gigás),és kijött a 8000s számla,ebből ugye 4000 a havidíja.Azt mondták,mivel ki volt kapcsolva,ezért 1.5gigára korlátozták a felhasználhatóságát.És ezt én honnan szopjam ki????most mit tegyek?saztem ezt nekem kell befizetnem???vagy a fennmaradó 4000ftot fizesse ki az,aki miatt kikapcsolták????vagy hogy legyen????mert hiába én neteztem,miatta kapcsolták ki,és nem kaptam értesítést róla h korlátozták 1.5gigára!
(kiscsajszi mondja a mobileban,hogy ez benne van a tarifás papírban...mondom nincs olyanom...akkor meg az internetem.........---hát a k...a any....t ,méghogy nem zsákbamacskát árulnak???sztem ennek igenis a szerzősében kellene benne lennie...)
Most sztetek ki fizeti a fennálló,havidijon kivüli 4000-T?????
Fogysztóvédelem vagy ilyemi?
Jogi segítség?
a számlám 8000lett....bementem,e a nő(csak kurvának irom,mert annyira felhuzott),szóval az a kis kurva elkezdi,h nem lett túllépve.csak mivel le volt tiltva 3hátig,igy csak a 3GB felét használhattam volna el abban a hónapban.És ugye azt meg túlléptem,igy lett 8000.Aha...mondom neki,oké,akkor mutasd meg a szerződésben..persze h nem tudta,elkezdi az nálam van és nézertt rám a bárgyú fejével.Most megkeresrtem a szerződést és még VÉLETLENÜl sincs benne ilyen.Meg ez mi,mekkora hülyeség....annak annyi a havidija és egy hónapban én akkor netezem le a 3GB-ot,amikor akjarom.nem??mit tegyek??mert ezt nem fogom befizetni,az tuti...
A másik meg h olyan a számlájuk,hogy el sem lehet rajta igazodni.Részletező számla kérése 1500ft.Mert???azért mert kinyomtat 2oldalt???segítsetek kérlek....
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Milyen a minőségük az alábbi, interneten rendelhető új babaruháknak?
- Lehetséges a túlzott internetezéstől így rosszul lenni? Mit tegyek az alábbi ördögi körből való kijutáshoz?