T-HOME! Volt-e valakinek a szolgáltatóval gondja számlázással kapcsolatosan!! (tudásbázis)
Olyan nincs, hogy nem jutsz velük dűlőre!
Én hasonló helyzetben le szoktam ülni, gyönyörűen összeszedem és leírom a gondolataimat, érvekkel, tényekkel alátámasztom a kérésem, véleményem. Volt már arra is példa, hogy szembe mentem az üzletszabályzattal, de mivel megdicsértem őket, elértem, amit akartam. Szükség esetén jól fenyegetőztem a nyilvánosság bevonásával.
Olyan méltányossági kérelmet még nem írtam, amit elutasítottak volna!
Gagyi egy cég!
A netet is kikapcsolták már régebben,pedig nem volt hátralék,mikor telefonáltam meg hülyének néztek,mert én voltam a hibás,hogy a befizetés nem érkezett be majd 1 hónap alatt!Ilyenkor mi van?Előttem a befizetett csekkhalom és állitják nem fizettem be!
Nekünk sosem volt set top boxunk, mégis kiszámlázták, amíg nem szóltunk.
A mobilinternetjeinken pedig hívószámkijelzés volt (nyilván sosem kértük)!
Lehúzós egy banda, az biztos. (Véletlennek, tévedésnek ez kicsit sok és gyanús.)
Kicsit necces,hogy letiltottam a mobilhivást,mert nem akartam 15 ezret fizetni,és most anélkül tartunk ott,hogy 13ezer...szal jól átvágtak....
a másik gépen pannonos van,ott is arról szólt a fáma,hogy első 3 hónapban felét kell fizetni,kb 1500ft....most meg ki jött 3000ft és nincs is használva!
Pont tegnap hallottam a rádióban,ha Amerikában valaki felszáll a repülőre és ha a fejhallgatóában az eggyik füles nem szól,és reklamálsz,a társaság elnézést kér, a szolgáltatás miatt és még egy 50 dolláros kupont is ad ,csak hogy ne veszitse el az utasát!!!
Itt meg ha részletfizetést kérek ,akkor adnak ,DE 3 hónapig nem használhatom a szolgáltatást!!
Ezért nincs a netem a t-home-nál.
Nekem eddig nem volt velük bajom, sőőőőőőőőőőőt!
folyamatosan gond volt az egész céggel!Először azt hittem csak rám vannak szállva,kiderült h nem!:((
Inkább lemondtam minden szolgáltatást + a mobilt is kifizettem a kötbért stb!Szolgáltatót váltottam most nincs gond!!!
Jesszus! Az azért nem semmi!!!
Mi is csomagokat váltogattunk (meg ne kérdezd, nálunk a párom a T-Home Guru!) és valószínűleg azt nem tudták követni, hogy mi-micsoda...el nem költöztünk, címváltozás (levelezés ilyesmi)nem történt, csak a "csomag" lett más. Ez már elég volt nekik... :-O
Mire gondolsz?
Nekünk volt... Nem jól írták sosem a számlázási címet. Hónapokba telt, mire kijavították és a saját számlánkat fizettük.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- T-Home Szolgáltatások
- Telenor Klikk szolgáltatással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- T-home szolgáltatást rendeltem, mi kell a bekötéshez?
- Melyik szolgáltató tévéműsora jobb minőségű (nem kábel) a T-home-é vagy a UPC-é?
- T-home előfizető vagyok, így gyűlnek a kapcsolat pontjaim. Ez mire használható fel?