T-home szolgáltatást rendeltem, mi kell a bekötéshez? (tudásbázis)
Azt mondta az ügyintéző(öcsém a T home-nál dolgozik)hogy át kell zsinórozni,a régit mindenképpen kiszedik.Tegyék,de jól megnézem,hogy a két derékszöget hogy "veszik be"(fal és szekrény között...)
Amúgy tényleg ügyesek voltak a digisek is,ők is azok lesznek.Pénteken rendeltem,ígérték,hogy kedden hívnak
Nekunk festes utan szereltek be, nem volt utana nagy kosz.
Viszont par napja nekunk a halszobai tvnekiirta,hgy keri a kodot, na de milyen kodot,mikor eddig anelkul mukodott?
Hvta a ferjem az ugyfelszolit, ott mtak hgy memoriakartya ki aztan vissza es meggygyul,de nem. Kodot ker. Kod 1234 vagy 4 nulla, de az sem nyert, ilyenkor mivan? Vki?
Megrendeltem a Hoppá díjcsomagot,az ügyintéző ígérte,hogy hívnak,mikor jönnek szerelni.Jövő hét után festünk,erre azt mondta,hogy akkor megsürgeti,jobb az ilyenen festés előtt túl lenni...a mit fognak csinálni? kérdésre azt írta,hogy ügyesek,mindenhova be tudnak jutni-fúrni...
Megnéztem a mostani vezetékeket,igen fúrva is van a fal,de pl. át van vezetve rögzített búrorok alatt,azt hogy tudják megoldani-cserélni?.Azt nem tudom,hogy a szerelés ingyenes-e,a Diginél az volt.
Jobb festés előtt elintézni...ebből mi lesz?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Tesz-Veszen lelt árut rendeltem hosszas egyeztetés után, előre ki is fizettem. Azóta sem e-mail, sem áru. Ennek egy hete. Mi tegyek?
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- T-Home Szolgáltatások
- Melyik szolgáltató tévéműsora jobb minőségű (nem kábel) a T-home-é vagy a UPC-é?