T-Home Szolgáltatások (beszélgetés)
T-home szolgáltatások pozitív, és negatív tapasztalataira vagyok kíváncsi, tv, net, telefon.
Akinek van, azt megkérem, hogy írja meg.
A digi szolgáltató, hatalmas felháborodást is keltett, és jogosan, a hétvégén mindenféle értesítés nélkül az ügyfelei felé legalább 10 csatornát kivett, színvonalasakat, és gagyi, saját gyártásúra cserélték.
van is akkora visszhangja, hogy ezrével szidják őket a facebook profiljuknál.
Ők meg nemhogy megoldanák a problémát, aki panaszkodik a szolgáltatásra, hogy annyit nem érdemelnek az ügyfelek, hogy értesítsék őket, azokat kitiltják a profilból..
Végre meg lesz szerdán sz LCD Tv-nk.
Péntek este 7-kor rendeltem meg és ma telefonáltak hogy szerda délelőtt hozzák is a tv-t.
Gyorsak nagyon. Való igaz az hogy 5 munkanapon belül itt a rendelt tv.
Ma volt egy kis gond... a digitális dolgok hátránya ez...
Ha nincs net, akkor nincs telefog és Tv sem. z ma pont megtörtént.
Mien jó hogy az interneten keresztül jön minden.
Szia! Ha még szerződéskötés előtt vagy, akkor telefonon kösd meg!!!
Én pár nappal ezelőtt kötöttem, TV (56 csatorna+25Mbites net+telefon (Hoppá díjcsomag, havi 5000 perc ingyen vezetékes hálózatba és 30-as mobilra, ha a hoppát nem kéred, akkor -2500)) 8250 Ft lesz, s ilyen ajánlat a honlapukon nincs! Egy 30-as mobilszámot kell hívni, ha nem találod a honlapukon, akkor priviben szívesen elküldöm. :D
No akkor ezzel el fogok szórakozni kicsit tuti mire belejövök.
holnap tudom d.u leghamarabb felmondani a jelenlegi szolgáltatást, és még utána 8 nap mire megszűnik.
T-Home meg annyit mondtak hogy 4-5 nap mire megvan. Talán még újév előtt meg is csinálják a héten... ki tudja.
Ez a csomag mire gondolok, és ehhez egy még hozzá 850/hó a 2. beltéri egységre, mert 2 tv-nk van.
Későbbiekben az lenne a cél hogy 2 év hűséggel TV-t és notebook-ot vennénk, de ahhoz kell 6 hó eltelte állítólag.
A telefont csak azért kértük hogy több legyen rá a kedvezmény, használni nem akarjuk.
Akkor gondolom hogy ezen a durván10ezres díjon kívül többet nem tudnak számlázni mert ha jól tudom csak a telefon lenne ami plusz számlát eredményezhet ugye?
a reklámokat való igaz hogy ki lehet küszöbölni hogy ne kelljen nézni őket?
Így egyenlőre jónak tűnik. Az a pár száz ft meg nem jelent szinte semmit amennyivel itt több mint a PR-nél.
Azt gyűlölöm a PR-nél hogy az internet állandóan akadozik, hol van hol nincs újabban; ja és egyszer belassul, szinte percekig várnom kell mire ismét hajlandó betölteni egy újabb oldalt. Vagy egészen egyszerűen lefagy a gépen minden...
Szia. Nekünk IP TV-nk van, alapjában véve nem rossz.
Bár elvileg éjjel-nappali ügyfélszolgálatuk van, mi tegnap délelőtt hivogattuk őket, mert valami hiba volt a rendszerben, és senki nem vette fel a telefont. Azért bosszantó volt, mert az ember ráért volna tévézni, és szartak ránk, pedig rendesen fizetünk a szolgáltatásért.
Az internettel semmi gondunk nincs, mobil telefonokon is jól működik a wifi-s net.
Akinek van tapasztalata, vagy jelenleg is szolgáltatása a T-Home-nál kérem írja meg a véleményét.
Alap díjcsomagos telefon + IP TV családi 56 csatornás csomag + internet 5mbit/s csomag + második beltéri egység 9740/hó áron lenne.
Az internet wifi-s max 4 gép részére.
Jelenleg a PR Telekom-nál vagyunk, ott eddig 770/hó volt, ami januártól 9000/hó lenne.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- T-home szolgáltatást rendeltem, mi kell a bekötéshez?
- Melyik szolgáltató tévéműsora jobb minőségű (nem kábel) a T-home-é vagy a UPC-é?