Szuper fogyás egy 06-90-es sms-ért és kb 2500 ft-ért. E-mailben érkezett! Találkoztatok már vele? (tudásbázis)
Mi ez?
Nem ihatod folyamatosan?
Hello!
Én ittam múlt héten, meg majd holnap újra csinálom. Nekem és a munkatársamnak bejön a dolog. Egyrészt finom, másrészt jobban van tőle az ember. Puffadás, vizesedés csökken. Azt nem tudom, hogy fogyni lehet-e tőle. De nagyon hasznos, salaktalanít, de nem hasmenést okoz!!!
:) Alig várom, hogy újra igyam.
Én elküldtem az SMS-t, meg is kaptam a kódot. Nem átverés, tényleg meg tudtam nézni a receptet.
Az más dolog, hogy ismertem már, és van ahol ingyen is megtalálható. Ez már az én bajom...
ja, akkor ez olyan, mint az áktimél reklám, hogy mióta minden nap eszem egy áktimélt és odafigyelek a rendszeres étkezésre... :D
szóval diéta...és mozgás :)))
Meg sem fordult a fejemben, hogy sms-t küldjek.
Csak kíváncsi voltam ki találkozott vele.
Szia!
Szerintem kamu. Nemszabad bedőlni.
Diétamozgásez a hatásos.
még nem,de isten ments hogy válaszolj!
ráadásul az 5 kg/hó bármilyen minimál diétával tartható,igen,több mint gyanús. Szerintem hoax,nem szabad vele foglalkozni. Töröld szerintem,én külföldről kapok olyan maileket,hogy csuda:D
Ez több, mint gyanú.
Ismered a viccet: kapsz egy levelet, benne egy kérdéssel, tudod-e hogyan lehet meggazdagodni? Ha akarod tudni, küldjél 5 forintot erre a címre. Küldesz. Jön a válasz: ÍGY!
:-))))
Sziasztok!
Ma kaptam egy emailt, mely szerint, ha elküldök egy kódot egy 90- es számra sms-ben,(400 FT/ sms) akkor megkapom a csodaszer összetevőit, melyet saját magam állíthatok össze. A gyógynövények ára kb 2500 ft és 2 hónapig elegendő. A fogyás garantált!
Kb 5 kg/ hó. Találkoztatok már vele? Netelán valaki meg is kapta ezt a csodaszet?
Nekem egy kicsit gyanús ez a dolog.
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- Akik már találkoztak az ikerlángjukkal...
- A Hoxakasztófában találkoztam ezzel a szóval, és nem tudom mit jelent..
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Szerintetek ki lehet ismerni valakit úgy, hogy még sosem találkoztatok?