Születésem története (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Születésem története
Nagyon édes ez a cikk! Gratulálok a kis Tündérhez :) Én jövő év (2010) április 6ra vagyok kiírva :)
Sok boldogságot Nektek!
hello, itt Gréti-anyu
köszönöm a kedves hozzászólásokat, most vettem csak észre... :)
Gréti épp ma kéthónapos, most kicsit kínlódunk a szopival. 10 napja elkezdtem szedni egy fog.gátlót (azalia), valószínűleg összekutyulta a hormonháztartásomat, mert azóta Gréti nem szopizik úgy, mint azelőtt. Korábban akár fél órát is szopott, elég intenzíven, azóta pedig 5-10, max 20 percig. Ráadásul azelőtt elég volt az egyik cici, most mindkettőt kínálom. A tejmennyiség tehát biztos, h csökkent. A másik gondom, hogy gyakran kiköpi a cicit 5 perc után, mintha nem ízlene neki, hiába próbálom visszagyömöszölni, még jobban rázendít, megfeszíti magát. Nagy nehezen kézben megvígasztalom, éhség jelét nem mutatja, de nem akarom elhinni, h 5 perc elég volt neki.
Tegnap abbahagytam a gyógyszert, remélem, visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Van vkinek ilyen jellegű tapasztalata?
Szia Gréti!
Üdvözöllek a kinti világban? Hogy érzed magad? megszoktad már? Biztos furcsa volt eleinte a hangos, fényes, hideg új lakóhelyed azután a csendes, meleg benti világ után! Anyukádék biztos nagyon vártak rád, és mindennél jobban szeretnek! Köszönöm, hogy leírtad, hogyan jöttél világra! Vigyázz a családodra!
Puszillak
Vera
Gratulálok a gyönyörű kislányhoz!
Egy nagymama korú anyukát is nagyon meghat ez a kis történet, jó érzés volt a baba képzelt gondolatait olvasni.
Kívánok jó egészséget, sok boldogságot!
Gratulálok a kislányotokhoz!
Nagyon aranyos a kis történet, el is érzékenyültem!
Kívánok sok örömet, és boldogságot a babához!!
Üdv.:6hónapos kislány anyukája
Ugrás a teljes írásra: Születésem története