Szülés utáni magas rizikójú HPV+P3 lelet (beszélgetés)
Bocs, nem volt célom!.
Egyébként közismert troll vagyok, szóval engem ne is vegyél figyelembe.
Egy gond van csak! Nem tudunk elbújni előle! Se a radioaktív anyagok elől, se az elektroszog elől, se a rengeteg kemikália elől.
Olvastam valahol, hogy az anyatej annyira szennyezett vegyianyag maradványoktól, ha tehéntej lenne ugyanenyi és ugyanilyen szennyezettséggel nem lenne szabad forgalomba hozni....
Na igen, cicó27 fórumtárs is csak 28 éves. Régebben nem is volt szó arról hogy huszonéveseknek Mel meg méhnyakrák szűrésre kellene menni.... Nekem bár ez nem az a fórum, egy haverom a télen halt meg 45 évesen prosztatarákban. Nem is volt soha szűrésen, mert eddig igazából ötven fölött ajánlották, de mostanság is 45 uán. Egy munkatársamnak is évekkel ezelőtt kemo plusz műtét prosztata rák miatt és most ötven éves....
A fene se tudja miért de valóban egyre korábban és egyre gyakrabban jönnek ezek a nyavaják.
Komolyan mondom, minden amit megeszünk, magunkra kenünk, megiszunk, felvesszük magunkra csupa műanyag meg kitudja milyen hatású vegyianyag. Plusz a stresz, vírusok, elektroszog, meg a fene tudja mi minden mesterséges biszbasz.
Azt például tudom, hogy gimis koromban komoly tudományos kutatásokkal igazolták a magasfeszültségű távvezetékek és bizonyos daganatok közötti összefüggést. Nem is szabad lakott területeken átvezetni ilyeneket. TV és rádió adókat is ugyanilyen okból csak lakott területeken kívül lehetett telepíteni azóta meg minden lakásban van öbb mobil, wi-fi ruter, a magasabb lakóházak tetején mobil alállomások...
És nem lehet, hogy elhanyagolták magunkat?
Bár biztos van ebből is agresszívebb fajta, de sokszor az jut eszembe, hogy nem járt rendszeresen szűrésre.
Lehet, hogy nem így van, csak pl. a kolléganőm is szereti tologatni a rákszűrést. Én nyáron voltam, azóta mondja, hogy most már ő is elmegy.....
De gondolom az 5 hónap alatt volt valami kezelés, nem?
A méhszáj sebemről 11 évig nem tudtam, pedig rendszeresen jártam szűrésre. Gondolom azért nem mondták, mert nem volt gyulladásban, stb.
Igen, tudom, hogy konizáció lehetséges, attól nem is félek.
Inkább attól, hogy rosszabb lesz a mostani eredményem mint P3...
Sziasztok! Van sok HPV-s téma, de a legtöbb régebbi.
Nálam év végén, a második babám születése után találtak P3 ASC-us eltérést, majd pár hét múlva tipizáltattam ami HR 51-es eredménynel zárult. Most 5 hónapja szültem, és jövőhéten megyek a kontroll 3 hónapos citológiára, de nagyon-nagyon be vagyok tojva.
Főleg hogy egy hónapja fáj már az alhasam is, és 2 hete egy ismerős nógyógyász megnézett, és látott méhszájsebet, de a tavaly év végi citológián pedig még nem láttak.
Szexuális életet sem mertem élni a férjemmel már 5 hete ( legalábbis nem behatolással járót)
Annyira félek, hogy sokkal rosszabb lesz az eredmény. Az orvosom azt javasolta,hogy immunerősítőket szedjek és meglátjuk mi lesz az eredménye a következő citológiának.
További ajánlott fórumok:
- Szülés utáni depresszió 2014
- Szülés utáni depresszió
- Nincs időm szülés utáni depresszióra
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Lehet tenni valamit a szülés utáni depresszió elkerülésének érdekében?
- Szülés utáni kilók ledobása! Csinálhatnánk akár együtt is!