Szoptatás alatt milyen vitamint javasoltok? (tudásbázis)
Szoptatás alatt nekem is rettenetesen hullott a hajam, már elkezdett a homlokom felfelé nőni :-) Az orvos írta fel a MaltoferFol-t, ami vas és a felszívódását segítő folsav kombinációja. Hetek alatt elmúlt a problémám, hajam újra megerősödött.
Egyébként tök igazságtalan a természettől, hogy mondjuk nem éppen a lábszőre hullik ki az embernek, hanem a haja :-(
Sziasztok!
Ez engem is erdekelne..4honapja lessz lassan, hogy szoptatom a kislanyomat szerencsere.Mar szules utan elkezdtem egy bogyot szedni, az orvosom ajanlotta, tejbelovellest segitte allitolag, azota is szedem.Lehet,hogy ennelkul is lett volna, hisz sok esetben apro dolgok miatt megy el a tej, ahogy a kornyezetemben eszrevettem..Meg iszok mellette teat is, de nem tudom ,hogy otthon is lehet ekapni ,e a HUMANA-tol veszem, sajnos az otthon dolgokat nem ismerem..Meg vasat szedek,terhesvitamint mar regota nem...Viszont en 57kgval kezdtem a terhesseget, a vegen lettem 69..Szules utan 59kg lettem, de aztan itthon ujra felszedtem ahelyett ,hogy fogytam volna,igy most 63vagyok sajnos... :( Igaz, hogy sokkal jobb etvagyam van, mint szules alatt..Azzal vigasztalnak, hogy szoptatas utan lemegy majd, hat en mar nem hiszem,.Annyira zavar..
8,5 hónapja szoptatom a kislányom. A szülés után kb. 1 hónappal lement rólam minden súlyfelesleg. Mostmár 1-2 kg mínuszban vagyok. A 3. hónap óta hullik a hajam, és bármit teszek, folyton töredezett a hajszálak vége. A bőrömön is észlelek változást.
Terhesvitamint nem szeretnék szedni. Esetleg valaki próbált FLP terméket szoptatás alatt?
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Lehet szoptatás alatt együtt szedni az Elevitet és a Dr. Lenkei féle kálcium-magnézium-c-vitamin italport?
- Menstruálhat-e a nő szoptatás alatt?
- Pelenkázás, szoptatás kirándulás alatt - Te hogyan oldod meg?
- Milyen vitamint javasoltok (1év körüli babának), hogy jobb legyen az étvágya?
- Milyen vitamint javasoltok?