Milyen vitamint javasoltok (1év körüli babának), hogy jobb legyen az étvágya? (tudásbázis)
Szerintem sem kell vitamin.Változatos étrend;)
Ha rendben fejlődik akkor ne idegeskedj, ha nem eszik.Egyébként is ebben a korban annyi fontos dolguk van evés helyett, meg annyira elfoglaltak:D:D, hogy nem jut idő a rendes evésre;)
Ha éhes lesz enni fog;)
A következő taktika vált be nálunk:
Valószínűleg azért nem eszik, mert megkedvelte a darabos étel evésének élményét!
Én is így jártam. Főztem húslevest, a répát krumplit husit összeturmixoltam - egyenlő főzelék.
Külön kis tányérra rakj elé tésztát, vagy összevágott főtt répát - amit a kis kezével tud eszegetni. Közben te etesd a készített főzelékkel.
Ha nem eszik, mutasd meg a tésztát és add a szájába. Következő lépésként tegyél a kanálba főzeléket, mutasd a tésztát, tedd a kupac tetejére és úgy add neki.
Ha csinálsz főzeléket és nincs mit a tányérkára raknod, akkor csipetkézz neki kenyérbelet. Ő majd csipeget, és közben Te adod a főzeléket.
Próbáld ki - nekünk bevált.
drága
ISTEN MENTS hogy azért adj vitamint , gyógyszert a kisbabának, hogy többet egyen
drága
KÉRLEK HIDD EL AZ A KISBABA JOBBAN TUDJA MINT TE HOGY MIRE ÉS MENNYIRE VAN SZÜKSÉGE !!!
Kérlek ne rontsd el ezt a képességet, mert élete végéig a súlyproblémával fog foglalkozni.
van egy új könyv a BÖLCS BABA vedd meg drága olvasd el, és dr-nőtől, védőnőtöl kérj ötletet, mivel etesd a babádat.
amennyire szüksége van annyit eszik, hidd el.
kérlek vigyázz a gyermekedre, és magadra is.
szép napot kivánok maRI
húslevessel épp tegnap próbálkoztam,pár kanállal sikerül megennie...
Remélem elmúlik majd hamarosan ez az időszak!:)))
Nem akar semmilyen főtt ételt megenni...
A tápszer az nagyon megy,a túró rudi,tészta de magában.Már egyszerűen nem tudom milyen étellel kedveskedjek neki,pár hete volt kedvenc!
Amúgy 19 hónapos,11 és fél kiló.Az jó szerintetek?
Sziasztok!
Én a lányomnak a MultiKid vitamint adom. Amióta ezt eszi sokkal jobb az étvágya (bár addig se volt rossz) és beteg se volt. Előtte folyamatosan összeszedett minden bacit. Többet volt beteg,mint egészséges. Amióta a vitamint kapja még taknyos se volt. Ezt 4 hónapos kortól lehet adni.
Mi még csak 8 hónaposak leszünk 2 hét múlva és 9 és fél kiló a szentem.
De az evése szörnyű.
Keveset is eszik ,válogat is és a kanalat utálja.
De a Béres csepp nekem a másik 3 közül csak 1-nél jött be.
Még szerencse hogy 1 éves kor felett egy csomó vitamint lehet már kapni a patikákban.
További ajánlott fórumok:
- Hány hónapos koráig kell a babának K-vitamint (Konakion) adni?
- Szoptatás alatt milyen vitamint javasoltok?
- Milyen multivitamint adjak a 3, 5 éves lányomnak, ami nem csinál nagy étvágyat? Jó húsban van, nem akarom, hogy elhizzon!
- "Jóízű" multivitamint babának tudtok ajánlani?
- Milyen vitamint lehet adni 16 hónapos babának?
- Milyen vitamint javasoltok?