Menstruálhat-e a nő szoptatás alatt? (tudásbázis)
Változó.
Az elsővel nem véreztem a többivel igen.
Azt tudom hogy terhes lehetsz.
Nekem a 3. hónapban jött meg. Na nem örültem neki...:((
Simán. A fiammal sokáig nem jött meg, a lányomnál sokkal hamarabb. Sajnos! Pedig szoptatom még őt is. A fiam születése után több, mint 1 évvel később jött meg először.
Az én lányom márciusban lesz kettő, én is szoptatok. Nekem sem jött meg. De azt mondta az orvos, adig nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel, amig szoptatok.
Az első lányomat 17 hónapig szoptattam, és 6 hónapos volt mikor megjött. Erre az volt a válasz, nincs két egyforma szülés, két egyforma gyerek és még sorolt pár példát mi nincs két egyforma...
Szóval nem jutottam semmire:)
Szia! Látom, most nemrég szültél! Nekem 5 hétig tartott a vérzésem, 7 héttel szülés után megint véreztem pár napig, azt hittem, itt a mensi, de azóta semmi! Szóval ne vedd biztosra, hogy ez az!
Persze. Én a szülés utáni 5. héten menstruáltam. Tudok olyat, akinél több, mint 2 év múlva kezdődött el.
Kislányom lassan 9 hónapos, és még mindig nem jött meg (szoptatok)! Ez normális dolog???
Igen. Én szülés után 6 hónappal kezdtem menstruálni, kislányom pedig a mai napig szopizik még (lassan 13 hónapos).
nekem szülés után , már a másik hónapba megjöt és szoptatam azóta is jár minden hónapba pedig még szoptatok de valakinek meg adig nincs amedig ciciztet
Hello!
Minden hó végén olyan érzésem van mintha megjönne görcsölök stb.. de semmi vérzés,(vérszegény vagyok egyb..)tudtok valami okosat mondani,ez ilyenkor mensi vagy csak valami más??
Persze.. nekem is bejött a "piros ünnep-nap":) szoptatás közben.
Igen.Én a 7.-8.héten már menstruáltam.És azóta is rendszeresen.Pedig végig szoptattam.Most 14 hónapos a lányom és még mindig szopik.
Nekem a lányom 18hónapos volt amikor megjött,akkor írtam is ide,hogy teherbe-e eshetek ,és igen sikerült a mensi után meg is fogant a baba :) Mára már 7hónapos "nagy fiú".A csajszi még 6hónapig szopott aztán megdumáltuk ,hogy most anya pihenteti a cicit az öcsinek :).
naná...én 8héttel szülés után már "örülhettem" a régi ismerősnek:(((
Persze, akar mikor megjohet!
Nekem a szülés után 6 hónappal jött meg, még 2 hónapig tudtam szoptatni utána, de a kisfiam borzasztóan nyűgös volt olyankor, egész nap sírt, semmi nem volt jó neki.Pontosan olyan tüneteket produkált mint én...sőt ő már előtte 2 nappal is megérezte, hogy meg fog jönni.
Az én lányom 8 hetes volt amikor nekem megjött.6hétig folyamatosan aztán 2hét szünet és azóta is,megvan pedig másfél éves koráig szopott
igen, meg még teherbe is esehet:))
Igen, pedig még varhatot volna, 5 hós a fiam, szopizik es mar masodszor jott meg, febr.29 és ápr 6 -án másodszor pár nap késéssel de jött, a lányom 10 hetig szopott utána másfél hónapig fejtem magam addig nem jött
Nekem 10héttel szülés után jött meg először,nagyon kiakadtam.Aztán egy hónsp kimaradt,de azóta rendszeresen megjön.Most 6hónapos a fiam és még szopizunk.
Nekem mindkét gyerekemnél 11hónaposan jött meg először,és nem okozott gondot.A nagylányom 21hónapos koráig szopcsizott,a kicsi most 15hónapos és még javában kéri a tejcsit.
Most látom, hogy nem is a kérdésre válaszoltam, elnézést :). Félreolvastam: nem a szoptatás alatti, hanem terhesség alatti menstruációval kapcsolatban írtam. Még egyszer szorri :( :)
Nekem a lányaim 3 hónaposak voltak mikor megint elkezdtem menstruálni és szopizni.
Igen, menstruálhat, a barátnőm változó intenzitással, de rendszeresen jelentkező havibajjal hordta ki az egészséges, formás kis manócskáját. Igaz, mennyiségben és állagban is eltért a normálistól, bevallása szerint.
Nőgygyászom szerint viszaálhat a menstruáció,de ha nem az sem baj. Nekem 6 hónapos a kislányom és még nem volt vérzésem ez sem baj addig még szoptatok.
Igen,menstruálhat!Nekem 3 honapos volt a kislányom,amikor először megjött,azota rendszeresen megjön,és még mindig van tejem,pedig a kicsi már 7 hónapos!Csatlakozok Mokka78-hoz,az enyém is cicifüggő! :D
Igen. Az első fiammal, 3 hónaposan jött meg és rögtön el is apadt a tejem. A másodikkal 11 hónaposan jött meg és semmi sem történt. 3 éves volt a fiam, amikor már én apasztottam el a tejemet:)
Mejött nekem is,úgy 3hós lehetett a fiam ,de szerencsére nem fordult el tőlem és a cicitől :)
AZóta is volt többször ,de az és Babám cicifüggő! :)
További ajánlott fórumok: