Szombaton vettem egy telefont. Szerdán még vissza lehet vinni cseregarancia jogcímen? (tudásbázis)
igen, valami gyári hiba, mert a kijelzője nagyon homályos volt.Még jó, hogy tegnap a fiam rám szólt, hogy micsoda szar ez a telefon.
Még szerencse, hogy kettőt vettünk, egyiket a férjemnek, másikat nekem és gyorsan össze is hasonlítottam és TÉNYLEG! sokkal rosszabb minősége volt a menünek a fotókat amiket csináltam szinte semmi nem látszott,de ha feltettük a számítógépre, ott tökéletes volt.Így jöttünk rá, hogy a készülékkel volt a hiba.Mára olyan élesen és tisztán látom a dolgokat, hogy csak na!!!
Szila5-nek igaza van, a szombat nem számít bele.
Jaj de jó lenne.Én használgattam és most mondja a fiam, hogy miért ilyen sz*r ennek a képe???
Hát gondoltam ez ilyen....:o(
Azt mondja vigyem vissza, mert tuti hibás.
Remélem holnap reggel még el fogják fogadni a cseregarit és adnak egy másikat...
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mit szólsz ahhoz, hogy idén vagy 5 szombaton is kell melózni?
- Van egy pasi 2 napja ismizem.De iszonyat ronda, szombaton "talizunk"Mit mondjak neki hogy ne bántsam meg, hogy miért nem mentem el a talira?
- Megemlékezés Zámbó Jimmyre a csepeli temetőben Január 26-án szombaton, 13 órakor
- Ha a szerdán vásárolt húst szombaton sütitek meg lefagyasztjátok 2 napra?
- Emlékszik valaki arra, mikortól lett bevezetve az iskolákban, hogy szombaton nem kellett menni, nem volt tanítás?!