Megemlékezés Zámbó Jimmyre a csepeli temetőben Január 26-án szombaton, 13 órakor (beszélgetés)
Most gondolkozom, hogy csak nem az német zenekar, együttes??..... ,
_hát ha az akkor ahhoz éretlen vagyok!!!!!
Látod, látod látod , mit tesz a korkülönbség , Nekem az is van amit jobban vagy kevésbé kedvelek , de van !
Figyelj én kezdő és öreg vagyok , nics értelmező szótárom sem , mia csuda az , hogy villázunk a Rammsteinre ?
kb 15 ember jöhetne.... No nem összes emlékező , de egy jó csoport igen !!
Én mindig igazából, jól meggondolva mondom!! Nos visszajelzés esetén látogassatok meg engem is !!!
Én mindenkinek örülök!!
Van Zámbó Jimmym is ... !!
A temetői látogatás után gyeretek el hozzám , itt lakom Csepelen , csináljunk egy " Hoxa portál " tagok találkozót! Ajánlatom : Sajtos pogácsa és kávé!!
Minden iránt éérdeklődőket , de a fogyis támában főleg , igazán örömmel látnám !!
Minek ez az ingyencirkusz !??Az élőkkel kell törődni , nem a holtakkal !Az időt , a pézt jobb helyre is ellehet költeni , az élők között !
A halottainkra emlékezzünk szeretettel, tisztelettel , a érzés itt bal oldalon belül van, elég , ha magunk érezzük!Lehet , hogy most avatják szentté?? Vigyázat , ő is emberből volt !Az összes jó és rossz tulajdonságaival!
Az igaz , kár , hogy így törént, de talán ő már csak a családjáé ebben a helyzetben !
Egyébkén bőven van cd , dvd , ami könnyen elérhető és jól hozza vissza közénk !
Ezért csinálta jól a Darvas Iván családja , ami Belőle megmaradt az már nem a közönségé!!
Mit nyomultok, ha nem vagytok meghívva??
:P Fodrász, cöccö...
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mit szólsz ahhoz, hogy idén vagy 5 szombaton is kell melózni?
- ....Te otthon tárolnád szeretted hamvait? Vagy inkább a temetőben a helye?....
- Van egy pasi 2 napja ismizem.De iszonyat ronda, szombaton "talizunk"Mit mondjak neki hogy ne bántsam meg, hogy miért nem mentem el a talira?
- Ha a szerdán vásárolt húst szombaton sütitek meg lefagyasztjátok 2 napra?
- Emlékszik valaki arra, mikortól lett bevezetve az iskolákban, hogy szombaton nem kellett menni, nem volt tanítás?!