Szólnom kéne a barátomnak, hogy nem megyek el? De az a baj, hogy túlságosan szeretem! (beszélgetés)
Jól értem, három év óta együtt vagytok?
Ez szép teljesítmény olyan indulás után, amelyet leírtál. S azóta van/volt változás? Szereted még a párodat?
Kedves Andrea,
a téma itt a fórumon abbamaradt - ugye azért, mert időközben rendeződtek a dolgaid, s annak rendje módja szerint a Gyönyörök Gyönyöre Neked is a szex.
Kíváncsian várom válaszod,
üdv:
Kern
Kedves Andreagirl89,
hááát... - elég tapaszatlatlan, esetleg egy kicsit bambácska lehet a partnered, ha nem veszi észre, hogy Te nem élvezel el vele...
Azt már nem is merem feltételezni (és egyúttal a legrosszabb lenne), hogy észreveszi, hogy Neked nem jelenti a szeretkezésetek a Gyönyörök Csúcsát, csak nem foglalkozik vele...
Szóval, ha még nem tetted meg, MIELŐBB szólj neki, hogy gondod van, s egyúttal vezesd is rá, hogy Te hogyan tudsz eljutni az orgazmusig. Ha Ő is szeret Téged, hidd el, hogy segíteni fog, s hamarosan minden rendbejön köztetek!!
Egyébként már sikerült/mással,vagy önerőből/???
Ha igenakkor szerintem is önbecsapás jónak nevezni egy olyan kapcsolatot ahol már az elején nem vagy őszinte senkivel/magaddal és a pároddal sem/
Hogy lehet az, hogy még nem vette észre???
(kicsit megjátszottad? vagy nem is figyel Rád?)
Szóval, sok itt a kérdés, de ha már most megalkuvó vagy, vagy Ő nem törődik Veled, akkor csak egy használati tárgy leszel, nem egyenrangú fél! Lehet, hogy kicsit kemény vagyok, remélem nem bántalak meg, de a Te érdekedben mondom el a gondolataimat! Sok sikert a "Beszélgetéshez"!!
Mióta Vagytok együtt?
Szerintem egy kapcsolat nagyon fontos része a szex, ezért ez feltétlen meg kell beszéljétek. Gondolj bele, hogy érezné magát, ha rájönne eddig csak játszottál, és még csak annyira sem vetted komolyan, h megbeszéld Vele ezt. Ez még rosszabb, mint hogy elmondod Neki.
Persze hogy szólj neki!!!
Főleg ha hosszabb kapcsolatot akarsz vele!
Bizalom az egyik legfőbb dolog egy kapcsolatban és a szex is nagyon ide tartozik! Ha ezért szétmentek, ne sajnáld!
akkor csak magát szerette nem téged!
További ajánlott fórumok:
- Miért él vissza egy pasi azzal, ha túlságosan szeretik? (megromló kapcsolat)
- Szőke vagyok, de a barátomnak fekete hajjal tetszek és célozgat
- A barátomnak daganat volt a veséjében. Kivették, de áttétek vannak. Meggyógyulhat?
- A barátomnak nagyon büdös a lába és a zoknija is. Mit csináljak, a zoknikkal, mibe áztassam? Segítsetek lécci
- Segítsetek! Túlságosan féltékeny vagyok
- Férjem túlságosan az előző házasságából született gyerekei körül forog...