Szőke vagyok, de a barátomnak fekete hajjal tetszek és célozgat (beszélgetés)
Szerintem a pasik teljesen hülyék...
Amikor fekete hajam volt a szőkéket nézte. Amikor szőke lettem azt mondta: neki a barna tetszik. Ekkor már meg tudtam volna ölni! De ki a faszt érdekel mit mond? úgyis mindig mást akar. lényeg hogy én tetszek magamnak és egyre szebb legyek!!!
Neki a nagy mell tetszik. De ugyanúgy rámegy a lapos barátnőmre. Megcsináltattam a mellem (csak magam miatt!!!) erre: neki nem kell szilikon! Neki a térdig lógós tetszik! De azért rákattan ha valakinek műmelle van! Én túl csinos vagyok és egy hisztis cicababa, és neki egy dagadt paraszt kell aki csak főz egész nap és kussol. De azért nézi a playmateket nagy szemekkel! Ilyenek a pasik de sajnos nélkülük nem tudnánk élni. Ez van.
nekem is volt olyan pasim aki hajtogatta h mennyire szeret,de.. ilyen legyen a hajad,ne olyan. ezt a színt nem szeretem rajtad. ennek a parfümnek az illata nem tetszik. ne akarjál gyereket,minek? ne főiskolára menj,a jogsit tedd le. ne nadrágba gyere,szoknyába.
mondtam neki,h nem egyszerűbb olyan csajt keresnie akit kitalált magánakl? macerásabb átváltoztatni,és közel se biztos h a végeredmény jó lesz.
leléptem. azóta mindketten megatláltuk azt akit nem kell változtatnuk.
egyébként barátnőmnek a férje is elsóhajtotta egyszer h neki a feket hajú lányok jönnek be-a barátnőm gesztenyebarna,az előző menyasszony viszont fekete volt,gondolhatjátok h esett neki..-
furák ezek a pasik komolyan nem értem őket
Én nem festetném a kedvéért az tuti!!!
Te se tedd!
Én ismerek olyan pasit, akinek csak és kizárólag platinaszőke barátnői voltak, merthogy neki csak az tetszik, a többi szóba sem jöhet.
Na most fülig szerelmes egy fekete hajú lányba:-)
Szóval, ha szerelem van, akkor a hajszín csöppet sem számít!!!
bevállalja h elszeressenek???
ahogy olvasom te egy természetes szépség vagy,erre egy műpxxxxt akar belőled csinálni?
szép kis szeretet...
megkérdeztem a férjem,ilyenkor mi járhat a pasi eszében:
unja a csajt,valószínűleg nem lenne ellenére mással is lefeküdni,de ahhoz kevés a bátorsága h megtegye,ezért ezt az illúziót akarja kelteni magának azzal h új hajszínt eröltet
ház ez egy férfivélemény.. de ne vedd bántásnak!!!!!
dehogy, vékony cérna alkat
amikor megismertem, még járt konditerembe, akkor egész jól nézett ki, de ahogy megszerzett magának leeresztett mint egy lufi
Nekem is hasonló, mint már írtam. Eleinte csak picit fogyjak, de mindig mikor elértem amit akart még többet kívánt tőlem. Most már izmosodjak is. Pffff
ezek a hapsik egyszerűen el vannak szállva maguktól
most viszont sajnalom, de mennem kell megfurdetni ezt a lurkot.. ami eleg kemeny melo lesz ugyhogy drukkoljatok nekem :-)
lehet meg kesobb benezek, vagy majd holnap, irj fejlemenyeket azert majd!! Jo ejt lanyok es kitartas!! nem engedunk a pasiknak :-D
További ajánlott fórumok:
- A barátomnak daganat volt a veséjében. Kivették, de áttétek vannak. Meggyógyulhat?
- A barátomnak nagyon büdös a lába és a zoknija is. Mit csináljak, a zoknikkal, mibe áztassam? Segítsetek lécci
- Nem szeretett soha? Megtudtam, hogy a barátomnak szeretője van, velem van 7éve, a szeretőjével 10 éve
- Szólnom kéne a barátomnak, hogy nem megyek el? De az a baj, hogy túlságosan szeretem!
- A barátomnak van egy lány barátja és ezzel a lánnyal régen kapcsolatot akart!Mai napig találkoznak!Mit tegyek?
- Mit vegyek a barátomnak a 17.születésnapjára?