Szolnoki Hetényi Géza Kórház (beszélgetés)
Ez most olyan volt,mint egy pofánvágás...
Azt tudod,hogy milyen idős kismama?
Szia!
Az anyukáját nekem is mondták,de ő már nem vállal szülést...tudsz valakit,aki korrekt,nem pénzéhes?
Szia!
Nekem anyum azt mondta, ha az anyukája (Dr Gálicz Gabriella) nem vállal, nehogy elfogadjam, mint orvost, mert olyan a keze, h brr...az anyukája nagyon jófej, szinte nem is érzed, amikor csinál valamit, én nála vagyok. Anyának volt Gyenes doktornővel tapasztalata, ő nagyon nem ajánlotta.
Sziasztok csajok! A Szolnoki korházról lenne 1-2 kérdésem , hátha valaki szult ott azóta , vagy jár terhes gondozásra.
Mióta átadták az uj részleget, azóta változott valamit a helyzet, milyen a korház? Úgy alakult hogy hazakoltozunk kulfoldről, és ott fogok szulni a szolnoki korházban. Ezért érdekelnének a tapasztalatok :) Előre is Köszönöm.
udv: Biciboci
További ajánlott fórumok:
- A szolnoki Hetényi Géza Kórház szülészete
- Szült valaki mostanában a szolnoki hetényi kórházban? Mik a tapasztalatok?
- Szolnok Hetényi Géza korházban szülés és ott tartózkodás témában van valakinek friss infója, tapasztalata? Köszi!
- Szolnoki Hetényi kórházba szülés után tényleg MINDENT vinni kell a babának? Ruha, pelus, törlőkendő?
- Babát várók, akik 2016 decemberében a szolnoki Hetényi Géza Kórházban fognak szülni
- Szolnok - Hetényi Géza Kórház - Szülésznő