Szolis arcbőrön kozmetikus, vagy ki/mi segíthet? (tudásbázis)
Nekem a naptól lesz az arcom szeplős, nem erősen, de kihozza a nap. Szolitól nem.
Amúgy szerintem ha idén nem jártál szoliba és még mindig látszódnak, akkor irány a bőrgyógyász.
Nekem is májfoltos lett az arcom, mikor szoliztam. Érdekes, csak ott. Aztán a szoli abbahagyása után eltűnt. Idén csak napoztam, vagyis bikiniben rohangáltam egész nap a gyerekkel, és ilyen csuda barna még nem voltam a szolitól sem! Kár, hogy jövőre már megyek melózni:(
Tudom, most ettől nem lettél okosabb. Amúgy a sminket mindíg le kell törölni előtte, mert úgy szolizva attól lesz ám igazán májfoltos.
Bőrgyógyászaton nem voltál? Mert igen csúnya és maradandó nyoma maradhat a szoláriumnak :(
Évek óta csak annyit vagyok a napon, ami elkerülhetetlen; a többit kizárólag árnyékban.
Bár orvosi javallatra jártam télen szoláriumba - hetente 10'-re, nekem a karom lett pöttyös.
Később ezek maguktól elmúltak.
Sziasztok!
Régen hetente jártam szolizni és észrevettem, hogy az arcom kicsit szeplős/foltos lett tőle, ezért abba is hagytam. Nem nagyon látszik, de jó lenne eltüntetni.
Sok lehetőséget találtam a googleban...túl sokat is.
Arra lennék kíváncsi aki hasonló cipőben járt mi segített neki, milyen szer vagy esetleg a kozmetikusok tudnak-e tenni vele valamit?
Az sem lenne baj, ha azt is leírnátok, hogy mi NEM segített, hogy azzal ne is próbálkozzak.
Köszi a tanácsokat.