Szokott valaki a családodból álmában beszélni? (beszélgetés)
Igen anyukám szokott, de olyan szinten, hogy képtelenség aludni a közelében. Olyan hangosan mondja néha, mintha ébren lenne, és érthetően.
Igen,de nem értem,mert csak motyog.
Én szoktam. Többnyire németül. Gondolom fáradt az agyam és néhány információt csak este dolgoz fel, nemtom.
Egyszer párom megharapta a kezem álmában, de úgy, hogy én is aludtam és arra ébredtem, hogy nagyon fáj. :) Aztán elkezdtem röhögni.
Igen, rendszeresen. Történt egyszer, hogy a párom este10 után beszélt telefonon az édesanyjával, de én ekkor már aludtam. A párom elmondása szerint felültem az ágyba, kinyitottam a szemem, ránéztem, és bemutattam neki a középső ujjamat:-) majd hozzátettem hogy ezt nektek. Vicsorogtam, majd visszafeküdtem és aludtam tovább. Peresze másnap nem emlékeztem semmire.
néha anyukám, meg én is szoktam...:)
nálunk a tesóim beszélnek álmukba :D de úgy hogy beszélgetnek egymással :D
Én nagyon sokat bsezélek álmoban. Az esetek többségében a párom nem érti, hogy mit, mert nem beszél magyarul, de ha kérdez válaszolok neki angolul. :)
Az öcsém is beszél, sokat. Jó lehet velünk egy szobában aludni :)
Ne is mond a fogcsikorgatást,én már rutinos vagyok,mikor kezdi én vonulok másik szobába :DDD
Én is szoktam beszélni álmomban, sőt még mutogatni és válaszolni is szoktam. Reggel semmire nem emlékszem még arra sem, hogy álmodtam. Férjem és fiam is nagyon jól szórakozik ezen. A fiam is szokott beszélni álmában, és ha kérdezek tőle, akkor válaszol, igaz nem a kérdésemre, hanem az álmával kapcsolatos válaszokat adja így elég szórakoztató. Épp hétvégén történt, hogy bementem hozzá és a férjem utánam jött, hogy tegyek fel tojást főni, a fiam pedig válaszolt: ühüm 2-öt
párom rendszeresen beszél álmában, de mindíg megpróbálom megjegyezni h reggel el tudjam neki mondani de eddig még nem sikerült..:D ill ami a legidegesítőbb amikor a FOGÁT CSIKORGATJA WÁÁÁÁÁÁÁÁ :S:S
Ez nagyon jól jött ki!:)
Egyébként a párom is és én is beszélek álmomban!Van ugy hogy felébredek rá!:)
Van egy jópofa sztorim :).
Nemrég anyuéknál voltunk vidéken, olyankor hamar kidob az ágy, ígyhát hajnalban felkeltem. Tudtam, hogy a párom alszik még, de azért odasúgtam:
- Felkelek szívem, mert én már nem tudok tovább feküdni!
Mire ő álmában ezt válaszolta:
- Nem nehéz, csak utánozzál engem!
Apuval szakadtunk a röhögéstől a konyhában... :D
Én kisebb koromban alvajáró voltam, anyu mesélte még, h többször is volt olyan, h átmentem az ő szobájukba, ő kérdezte tőlem,h mi a baj,miért jöttél át, én egy darabig álltam, nem válaszoltam semmit, aztán visszamentem aludni. Persze reggel ebből semmire nem emlékeztem. Aztán mostmár kinőttem.
Állítólag Én is szoktam:)
én is szoktam álmomban beszélni:)sőt van amikor a saját hangomra ébredek fel.
párom nevetni szokott álmában..elég gyakran én az inszomniás meg irígykedve hallgatom.
:)
nekem mindket lanyom szokott beszelni almaban - a nagyobbik sokszor annyira kacag, hmeg en is nevetek mellette, olyan vidam :) a napjaikat elik ujra, s az iskolai dolgairol szoktam csak tajekozodni ilyen formaban :)
a hugom is dumalt anno, mikor kicsik voltunk - egyszer majdnem alairatta velem az ellenorzojet, de en felbredtem vegul - jaaa, o maszkalt is almaban neha :D
Anyosom mondta hogy mikor a ferjem kb 12 eves volt,vmi cowboyos filmet neztek,es azon az ejjelen nagy hangosan szonokolni kezdett hogy"elore fiuk ,tamadaaaaaaaaaaaaaas!:)Annyit kacagtam mikor meselte,azota is kerdezem a ferjemtol ha olyan film megy a tv-ben hogy"na ma este lesz tamadas?":P
Sziasztok!
Nálunk szinte mindegyik fiú beszélt már álmában, a férjemet is beleértve. Nem igazán volt egyik sem emlékezetes, a férjemnek volt egy ilyen beszólása: együk meg a süteményt!
A gyerekekére nem emlékszem.
Sokan beszelnek almukban,es sokszor el lehet kerdezgetni es valaszolnak is:)
Pl az elobb az en parom "meselte"vkinek a m,munkahelyen hogy "ne hagyd a cementes zsakokat utban mert nem tudok kimenni a targoncaval:)Hamarabb azt hittem csak teszi magat ,de rajottem tenyleg alszik..."Mikor kerdeztem hogy mi van ,azt mondta "most sietek mert sok dolgom van"..
Varom mindenkinek a tortenetet ezzel kapcsolatban.!:)
További ajánlott fórumok: