Ciki elszólások, nálad, családodban volt már? (beszélgetés)
Húgom dilemmázik : Nem tetszenek a melleim... de végülis láttam már rosszabbat is.
Én ( újságba belemélyedve ) : komolyan?
:)
Úgy látom kicsit leült a fórum, pedig az indító ötlet nekem nagyon tetszik.
Én most egy zöldségesnél dolgozom. Egyik este pakoltunk össze zárás előtt a főnököm meg én.Az egyik ládában találtam egy paradicsomot, aminek arcot rajzolt valaki. Ettől a "behatástól" a paradicsom megromlott.
Mutatom a remekművet és közben , mondom: - Ugyan ki volt az a ráérős állat, aki ilyennel szórakozott.
A főnököm: - Ja, az Kata volt, a kislányom...
Szentmisén vasárnap: a pap beszél, kicsi gyerekek meg összevissza rohangálnak a templomban. Kisgyerek brékel az oltárnál... A pap áradozik: mennyire jó, hogy elhozzák a pici gyerekeket, őt nem zavarja, erre kell tanítani az apró népet, mennyire aranyosak. A páréves gyerkőc megáll a pap előtt, komolyan ránéz, a válasza: Te hülye vagy!
(Nem volt szabad röhögni.)
Néhány hete kérdeztem a testvéremet, hogy mik azok a pontszerű csípések a testén?
Erre ő azonnal rávágta, hogy: "Biztos goa'uld csípések!" :)
Mire anyukám: "Milyen az a 'let's go out' csípés?
(Hogy pontosítsak a Wikipédia alapján, a goa'uld kitalált parazita faj a Csillagkapu című sci-fi-ben.)
Par eve a ferjemmel setalgattunk egy ik bevasarlokozpontban. Osszefutottunk egy regen latott barat hazasparral, ahol tudtuk, hogy kozben kisbaba szuletett. Eppen moziba mentek - elso baba nelkuli kiruccanasuk volt. Beszelgettunk kicsit, majd egyszer csak a ferjem megkerdezte a csajt: "Nem is emlekszem, mikor szuletett a baba nalatok... Jon a masodik?" (csajnak kisse nagy volt meg a pocakja szules utan) A lany teljesen elkekult. Nagyon kellemetlen volt. Utana kozos ismerostol tudtuk meg, hogy haza kellett menniuk, nem mentek moziba, mert a csaj sirogorcsot kapott, mennyire dagadt stb.
Masik:
Van egy hatos barati tarsasagunk. 3par. Elutaztunk egyutt kulfoldre, a szallason talalkoztunk. Egyik lanyon rogton eszrevettem, hogy pocakos es babajuk lesz. A ferjem azota sem tudja, hogyan jutott eszebe, de a beszelgetes kozben egy ures asvanyvizes uveget szorongatott es egyszer csak a lany pocijara "utott" vele. Mire a lany szolt neki, hogy ezt nem kene. Felmentunk a szobaba, mondtam a ferjemnek, ez gaz volt. Pedig o is latta, hogy terhes, de valahogy nem jutott el a tudataig. Aztan vacsoranal elujsagoltak nevetve, h eppen a 20. Hetben van a lany.
Szlovákia, valamikor pár évvel ezelőtt anyuval vásároltunk, aki minden áron rám akart tukmálni egy tüllös-fodros-stb szoknyát (és amúgy sem vagyok szoknya párti), mire mondtam neki, hogy "Anyuci, ne haragudj, de ez a szoknya k*rva ronda".
Az eladó pedig megszólalt magyarul, hogy "ez a szoknya nem k*rva ronda, hanem neked nem tetszik"...
Ott úgy szívesen elsüllyedtem volna...
Nekem meg a sógorom a boltban hétdays-ot kért. A boltos nem tudta, hogy mi lehet. ( 7 Days )
Egy ismerős pedig zupp-ot kért. ( 7Up )
a párom az egyik ismerősétől megkérdezte,h a barátnője milyen idős terhes.a csávó meg hófehér arccal mondta,h:tuddtommal nem terhes!kínos csend,majd sűrű bocsánatkérés (csak elhízott a kisasszony :) )valamelyik nap meg engem állítottak meg,h:látom kismama vagy,mondom,nem csak leszoktam a cigiről és munkanélküli vagyok :)
de olyan kellemetlen volt mindkettőnknek :)