Szőke hajra hajhabot milyet és hol tudok venni? (tudásbázis)
Köszönöm szépen lányok a tanácsokat.
A sampont használom én is, csak hallottam errről a habról és lényegesen egyszerűbbnek tűnt a használata. A lánynak gyönyörű színű és fényes tőle a haja. Csak bezárt az a bolt ahol vette.
Jó a sampon is, csak macerás. Azért még keresem a habot.
a hamvasító akkor jó, ha tényleg szőkére van leszívva a szín, én sajnos többször megjártam és "szép sárga" lett :(( fujj...
a hamvasító sampont megtalálod a nagy boltokban, scwartzkopf talán (?) és sötétlila a flakonja, elég feltűnő.
Fodrászkellékesnél olyan is van, ami koncentrátum, és megeg vízbe cseppentve kell leöblíteni a hajad a mosás után.
Habnak én a dúsítókat szeretem. Hiába 500 Ft az egyik, megveszem a 800-ast mivel az tényleg használ. Lehajolva szárítom, és akkor szép dús vagy egy napig:D
Sziasztok lányok !
Tudna valaki segíteni, hogy hol tudnék venni szőke hajra való hajhabot, amely arra jó, hogy kicsit hamvassá teszi és nem hagyja besárgulni.
Talán Wella termék.
Előre is köszönöm. Mari
További ajánlott fórumok:
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Eredeti sötét hajra szőke festék?
- Nagyon világos hamvasszőke festéket ami nem sárgul vissza milyet vegyek? Mit ajánlotok, melyik a legjobb boltban kapható?
- Milyen szín lesz az eredmény, ha feketére festett hajra világos szőke hajfestéket kenek?
- Hajszínleszedőt fekete hajra, milyet érdemes?
- Mennyi idő alatt lehet barna hajról, szőke hajra váltani?