Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 2 hónapja szültem, és már megjött a menstruációm, már szülés után 4 héttel. Csak szopik a babám, napi 5 (tudásbázis)
6. babszibobó (válaszként erre: 4. - Babszibobó)
2010. márc. 17. 14:13
ezt nagyon elírtam .bocsi-bocsi
A menstruáció, nem befolyásolja a tej minőséget!
5. babszibobó
2010. márc. 17. 14:12
bocs a nagy betűkért, félre nyomtam!
4. babszibobó
2010. márc. 17. 14:12
a TEJ MINŐSÉGEDET NEM BEFOLYÁSOLJA A SZOPTATÁS!
CSAK FIGYELJ ODA A VÉDEKEZÉSRE!
2010. márc. 17. 14:03
Nekem az ikreim után is pedig mind a kettő csak szopott(és még mindig szopnak májusba lesznek 2 évesek).Ez szerintem embere válogatja.
2. fbab8271ce
2010. márc. 17. 13:59
nekem mindkét fiammal kb 4-5. hónapban, pedig több, mint egy évig szoptattam... sajna
1. Andy03
2010. márc. 17. 13:56
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 2 hónapja szültem, és már megjött a menstruációm, már szülés után 4 héttel. Csak szopik a babám, napi 5-
További ajánlott fórumok:
- 5 hónapja szültem és még nem jött meg a menstruációm. Ez előfordul vagy extrém eset vagyok? Nektek hogy volt?
- 4 évig szedtem Yasminelle tablettát és már 2 hónapja késik a menstruációm...
- Sziasztok ! Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy energiatakarékos izzó, mely energiaszabályozásra nem alkalmas, miért nem működik így?
- A terhesség első hónapjaiban jelentkező menstruációval összetévesztett vérzés
- 4 és fél hónapja szoptatok, nagyon erős menstruációs görcsök jelentkeztek. Lehet ez még mindig a szoptatás hatása? Vagy meg fog jönni?
- Sziasztok ! Kb.egy hónapja (2010.február) volt az Auchan újságban kombinált tea-és kávéfőző 10ezer alatt.Tudja valaki a típusát?