A terhesség első hónapjaiban jelentkező menstruációval összetévesztett vérzés (beszélgetés)
Szerintem érdemes azt a pár forintot egy tesztbe belefektetned, hisz már gyanakszol egy ideje, ha van baba az már ki fogja mutatni.
Egyébként anyukám velem és a bátyámmal is addig menstruált amíg meg nem mozdultunk neki. Bármi lehetséges, nem vagyunk egyformák.
Kedves "anya4005"
Tesztet nem csináltam, éppen azért mert volt menzesz. Várok a következő rendben jön-e. Gyógyszert nem szedek, de nem is vagyunk babaprojekten :) Ha jönne természetesen örömmel fogadnánk. Csak azt furcsállom, ha az esetek 95%-ában erős szúró 1 napig tartó fájdalom kíséri a tüszőrepedést, akkor furi, hogy már egymás utáni 2 hónapban semmit nem éreztem akkor mikor elvileg lennie kellett volna. Menzim mindig pontos volt, és éppen csak meg szoktam érezni, egyáltalán nem szokott vészes lenni. A tüszőrepedés néha kellemetlenebb, mint maga a menzim. Mivel soha nem történt hormonális beavatkozás nálam a ciklusba, így elképzelhetőnek tartom, hogy úgymond annyira belerögzült már a biológiámba a menetrendszerű vérzés, hogy lehet jön ez is babával együtt? Esetleges terhességi tüneteim: Álomkór, megnövekedett étvágy, és savtermelés, pici nyilallások méhemben, esténként szapora pulzus...
Ahogy te is,a mensid is változhat. Nekem volt idő,hogy halálosan fájt,mikor megjött,2 napig felállni alig tudtam,aztán hirtelen minden fájdalom elmúlt (még a szülések elött). Szóval,lehet,hogy csak megváltoztál odabent.
Viszont azt is el tudom képzelni,hogy lehetsz terhes. Anyukám 6 hónapig nem tudott rólam (kákabelü,úgyhogy nem is hízott),mensije rendben volt,szedte a bogyót is...mégis megjöttem,és második gyerekként,mégsem vett észre semmit.
Szóval,bármi lehet...Teszt?
Az unokanővérem mindkét terhességénél a harmadik hónapig menstruált. Utána sugárban kezdett hányni. Első (meglepetésbaba volt, nem tervezték) hasi ultrahangra küldte a házidoki, ott derült ki, hogy már elhagyta a 12. hetet, a másodiknál a próbálkozás kezdetétől minden hónapban tesztelt, és már gégen tudták, hogy jön a baba, mikor még mindig megjött neki.
Most már iskolások a gyerekek. :)
További ajánlott fórumok:
- Lehet terhesség, ha a menstruációs jellegű panaszok(amelyek a terhesség jelei is lehetnek)már a menstruáció előtti napokban is jelentkeznek?
- Nem jött meg a menstruációm de a görcsök 5 napja jelentkeznek főleg éjszaka.Miért?
- Nektek menstruáció előtt hány nappal jelentkezik a puffadás?
- Szoptatás alatt mikor jelentkezik a menstruáció?
- 4 és fél hónapja szoptatok, nagyon erős menstruációs görcsök jelentkeztek. Lehet ez még mindig a szoptatás hatása? Vagy meg fog jönni?
- Másnál is előfordul, hogy menstruáció előtt hasmenés jelentkezik?