Lehet terhesség, ha a menstruációs jellegű panaszok(amelyek a terhesség jelei is lehetnek)már a menstruáció előtti napokban is jelentkeznek? (tudásbázis)
Akkor megya drukk! Biztis neked is osszejon hamarosan! :)
Gratulálok neked is!!!Remélem hamarosan követhetlek titeket. :-) Én akupunktúrára járok egy kínai doktornőhöz és kaptam gyógynövényes bogyókat, nagyon reménykedek.:-)
Dorina nekem is baba! Ma teszteltem pozitivat! Orulok nagyon! Kellemes babavarast! :)
Köszönöm szépen mindenkinek:)
Jaj de jó,én is gratulálok!!!:-)
Gondtalan és boldog kismamaságot kívánok neked!
gratulálok!! :)
hányadik dpo?
Tavaly,pont ugyanígy márciusban volt egy "becsúszott" terhességem,de sajnos elment a baba...iszonyatosan megviselt és azóta várunk rá,így különsképpen örülök neki!
Most remenyt adtal nekem is! :)
Gratulalok! Ez nagyszeru!! :)))
Gratulálok! :)
Régóta vártatok erre? Ki gondolta volna, ha '89-es vagy...
A lényeg, hogy anya leszel, sok boldogságot, jó egészséget!
Jaj, de jó örülök Nektek! Már jó ideje vársz babára, ha jól láttam!
Sziasztok!
Nem bírtam tovább és csináltam ma egy tesztet..
Pozitív:)
Én is drukkolok nagyon neked és mindenkinek,aki babát szeretne!Mindenképp írj,ha kiderül valami.
hát én drukkolok ezerrel...ha már nekem nem jött (most) össze, neked jöjjön!!:)))
Drukkolok nagyon! Remelem mindketten babasak vagyunk es ezert a tunetek! :))
Igen! :)) Nagyon drukkolj kerlek! :D
Nekem is,pedig azért ennyi ideig nem szoktak lenni,mielőtt megjön.
te itt?:)))
nem mondod...most irigykedjek, vagy mi?! :P csak viccelek, nagyon drukkolok!!!
Köszönöm az eddigi válaszokat.A folyásom valamivel több mint szokott lenni,de nem merek reménykedni...
Kb en is igy vagyok, de nekem meg van 1 het a menzeszig. En is remelem hogy baba van a dologban!
Mar mult het ota vannak tuneteim.
Szia,
A folyáson a terhesség korai szakaszában semmilyen különös változás nem látszik, fehér, szagtalan, homogén. Esetleg kicsit több mint amúgy de az sem biztos.
Abszolut lehetséges, először én is totál azt hittem, mensi lesz...nyáron lesz öt éves a lányom. :)
A folyás milyen a terhesség korai szakaszában?
Igazából azért jutott csak eszembe a terhesség lehetősége,(egyébként nem merem már beleélni magam)mert soha nem pontosan jön meg,mindig 3-5 nappal korábban,és ma már a nem várt napján vagyok.
Vicces az élet valóban, hogy a terhesség gyanújeeli és a menstruációt megelőzp tünetek ugyanazok (feszülő mell, "mintha meg akarna jönni érzés"). Szóval a válasz: természetesen lehet, hogy terhes vagy, és lehet, hogy nem, csak korábban érzed, hogy meg fog jönni, vagy eleve kicsit korábban is fog megjönni. Teszt!
persze, én is azt hittem meg fog jönni, amikor volt egy pici vérzés is, akkor meg pláne. aztán itt vagyok a nagy hasammal, mindjárt jön a kislány :)
Előfordulhat. Mindenki más, a beágyazódás után rögtön kialakulhatnak tünetek, általában még gyengébben. Van akinek már a kimaradt mensi időpontjában pozitív a teszt. Főleg ha valamiért korábban volt peteérése. Rendszeres a ciklusod?
További ajánlott fórumok: