4 és fél hónapja szoptatok, nagyon erős menstruációs görcsök jelentkeztek. Lehet ez még mindig a szoptatás hatása? Vagy meg fog jönni? (tudásbázis)
8. vicububu
2012. aug. 30. 19:16
egyébként annyira minimális a vérzés, hogy gondolkodom én is ez most az vagy nem? (mert csak a wc papíron észrevehető, illetve a tisztasági betéten épphogy)de a többi tünet meg pont olyan mint régen.
7. vicububu (válaszként erre: 5. - Krampusz4)
2012. aug. 30. 18:54
Nem mondhatom simának, mert olyan kelletlenül, de közben meg éhesen evett, olyan kis izgága, ráadásnak kibújt az alsó két foga szinte egyszerre, és kedden kaptuk meg a 2 védőoltást egyszerre, szóval akármitől is nyűgös lehet, pedig egyébként jó baba .-)
6. 6b006fc769
2012. aug. 30. 17:22
Nyugodtan lehetnek menstruációs görcsök, nekem is megjött szülés után ~3 hónappal úgy, hogy kizárólag anyatejet kapott a lányom. Nem okozott fennakadást a szoptatásban a ciklus (be is állt a dög pontosan:D); fél évig kizárólag anyatejes volt a gyerek, és utána is jó sokáig szopott.
5. krampusz4
2012. aug. 30. 17:15
cseng21: köszönöm :)
csak azért csodálom,mert az első hetekben voltak méhösszehúzódások,azt tudom,hogy normális...de 4 hónappal később újra?:O
vicububu: most,hogy mondod nekem is fáj a derekam,plusz fáradékonyabbnak is érzem magam.
nem volt semmi,simán szopizott a babád a vérzés mellett is?
4. vicububu
2012. aug. 30. 13:57
Én pont ugyanígy vagyok most vele, pár napja görcsölök, feszültebb vagyok, nagyon fáj a derekam, és ma nagyon picit megjött. Az én babám 4 hónapos 1 hetes és még én is szoptatom.
3. cseng21
2012. aug. 30. 13:40
Ha emlékeim nem csalnak, ez a szoptatás hatása.
Nekem csak elválasztás után volt menstruációm:)
Gratulálok! Gyönyörű kislányok:)
2. esőcsepp
2012. aug. 30. 13:37
Hát ha eddig nem voltak, lehet, hogy meg fog jönni...
1. krampusz4
2012. aug. 30. 13:10
4 és fél hónapja szoptatok, nagyon erős menstruációs görcsök jelentkeztek.Lehet ez még mindig a szoptatás hatása?Vagy meg fog jönni?
További ajánlott fórumok:
- Lehet terhesség, ha a menstruációs jellegű panaszok(amelyek a terhesség jelei is lehetnek)már a menstruáció előtti napokban is jelentkeznek?
- Nem jött meg a menstruációm de a görcsök 5 napja jelentkeznek főleg éjszaka.Miért?
- Nektek menstruáció előtt hány nappal jelentkezik a puffadás?
- Normális ha kimarad a menstruácio szoptatás alatt?
- Szoptatás alatti menstruáció?
- Szoptatás alatt mikor jelentkezik a menstruáció?