Szex, szeretkezés után (esetleg másnap) tapasztaltok már olyat, hogy agresszív volt a párotok? (beszélgetés)
Három szó szíven ütött!
mert vele "eddug" elő állni: kit dug, mit dug s eddig! hova, s hogy még milyen szó száll mögé.
Esetleg "semleges" a szex: egy férfi, harci zászlója vagy befelé, vagy kifelé áll, mint az érzelmeknél, semlegesség esetén nem lobog.
Prolbáld meg "kihozni" belole kedvesen: a Prolbaldból nem akarok semmit se kihozni, ahhoz semmi közöm, de kihozniból azt hozom ki, hogy bizony Te kapni akarsz, de nagyon s nem humorizlni akarok rajtad, de ha félmosolyt csaltam az arcodra (mi nem látható biztosan), akkor már sínen vagyunk, szóval csak Magadból próbáld meg a legtöbbet kihozni, s ezt azért mondom, hogy adjál, adjál, most még nem tanácsokat, hanem nemcsak szeretetet hanem azokat a gondolatokat, miket nem mertél leírni ide a képünkbe, meglásd könnyebb lesz utána s még boldogabb :)
Amikor együtt vagyunk vagyis szex közben, akkor azt mondja imád meg hogy nagyon jó... meg számára az a legjobb amikor élvezem.
Ma, a szex utáni a harmadik napon, én távolságtartó vagyok vele amiért csúnyán beszélt velem. Ő viszont elvárja hogy bújjak hozzá. Van mikor azt érzem, hogy nem is emlékszik a másnapra... mintha emlékezetkiesése lenne...és még én érzem magam szarul hogy nincs kedvem hozzábújni.
Most lehet nagy hülyeséget írok. Nincs valami miatt lelkifurdalása esetleg?
A másik kérdés amit magadban is meg VB valaszolhatsz.Milyen a szeretkezèseitek? Ez is összetett tud lenni. Esetleg nem látja rajtad a valódi boldogságot, pedig odaadó, vagy többet szeretne de nem mert vele eddug elő állni?
Esetleg semleges a szex köztetek , és máshol járhat gondolatban? Kerdezz rá, vezesd rá finoman egy beszélgetés során. De ne egyből konkrétan gyanúsításnak vegye. Prolbald meg kihozni belőle kedvesen.
További ajánlott fórumok:
- Pénzért szeretkezni
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe...
- Ti mit tennétek ha a párotok alkoholista, agressziv, lenne és bántalmazna?
- Mit csinálnátok, ha a párotok agresszív (nem veletek)?