Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe... (beszélgetős fórum)
Nem kell ezen gondolkodni, mert nem! csak mivel...lett volna alkalmam vele összejönni, de nem tettem! Csak vonzódtam hozzá...
Beszéltünk róla és ő felajánlotta, h választhatok magamnak másik pasit is és akkor ketten " szeretnének"! Ezen én annyira meglepődtem, h megkérdeztelek benneteket, h hallottatok-e már ilyenről...mert én nem!
Nem volt viszonyom és nem is lesz! :)
Na! Csak, hogy mindenki tájékozódjon az infóim által! Én írtam ki a fórumot! Nem hiszem, h megbánom! :)
Nem voltam vele..és nem is leszek! :)
Na ez igen!!!!Vannak nők akik tudnak ám élni.....nem gond ez ha megfelel mindenkinek a felállás.....
Ja....lukak ott nem maradnak szabadon XDDDDDDDDDDD
nem csodálom:-)
luk sehol nem maradt:-D
Persze hogy , nem szoktak bevallani de az okos NÖ ezt ki tudja figyelni :)
Egyebkent lattam egy ilyen parositast meginterjuvolva az itteni tv-ben ! Szoval 1-nö 2-pasival elt/el egyutt a valosagban :)
Furcsa volt enyhen szolva ! A nö megvolt elegedve , bevallasa szerint :)
???
Te itt is?
Kinek válaszoltál, mert nem tarom egyértelműnek a válaszod?
Ha Nekem címzel hsz.-t kérlek fogalmazz érthetőben! Lehet, h velem és a felfogásommal van a gond...de szükségét érzem annak, h eleget tegyél a kérésemnek!
Üdv: Á
A harmonikus kapcsolatban kell lennie harmonikus szexnek is!
Én is ezeket a dolgokat helyeztem előtérbe, mikor 16 évig éltem együtt egy szexmániással...hogy bárcsak egyszer azért ölel meg, mert szeret és nem azért, mert dugni akar!
Majd jött a 8 hónapos kapcsolatom és az első két hónapban 6-7 alkalommal voltunk együtt és utána semmi! 6 hónap szexmentesség után elküldtem, mert igen fontos a szex!
A Férfi, aki felajánlotta ezt a lehetőséget nagyon aranyos, nem szexeltünk és szerintem nem is fogunk, mert közben megismertem egy nagyon jó embert! :)
Tehát két pasi nem lesz a kapcsolatomban! Főleg nem egyszerre!
És mi volt benne a legjobb?
A másik felállást is kipróbáltátok, a párod kedvéért?
Olyan problémák adódtak,hogy a másik férfi, az előtte való egész éjszaka "állítólag" akcióban volt ,és nem működött a dolog.
Szerintem meg-más lehetett a háttérben.Pszichésen nem sikerült ráhangolódnia,valamilyen okból.
Ilyenkor számtalan eshetőség felmerül.
Pl. az egyik látja,hogy a másik hapsi-nagyobb mérettel rendelkezik-már az is frusztrálhatja,stb,stb.
Aznap túl fáradt-vagy a csaj nem jön be neki:D)
hm... én még mindig nem értem, ha nem is ismeritek egymást, hogy akarhat neked extra élményt produkálni igy?
Egyébként azt sem értem, ha hölgyek vannak többen azon nem botránykoztok meg, miért is ne lehetne ez a férfiaknál is igy! Rájuk azt mondják sokan hogy undoritó, de mennyivel undoritóbb igy csunyán kifejezve, mint két nő szeretkezése?
Nem voltam boldog, ezért döntöttem így! Most meg dognak körülöttem a jobbnál jobb fickók!
Van lehetőségem dönteni! Így egészséges szexualitással lévő pasit fogok választani magamnak, még ha laza kapcsolatokban gondolkodom is!:)
Ez csak meglepő dolog volt számomra, ezért írtam ki! :)
Nincs szó kettő fickóról...csak egyről, aki azt szeretné, hogy legyen mellettünk egy másik pasi, hogy nekem extra élményben legyen részem!
De mivel én soknak találom az ágyba a három emberkét, nem valószínű, hogy ez megfog történni!:)
További ajánlott fórumok:
- Úristen!Nős férfit szeretek!!!!
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- "Szerezz magadnak olyan férfit, aki már elkelt! Igazi férfiak, igazi kihívás!"
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- A férfiakat valóban izgatja a szeretkezés közbeni sivalkodás, vagy csak a nők egy része hiszi ezt?;)
- Vajon miért nem akar egy férfi szeretkezni a párjával?