Nem hiszem,hogy attól lenne a zsibbadás,hogy hülyén fekszik valaki.Én a hátamon feküdtem és nekem mind a két kezem annyira zsibbadt,hogy alig tudtam vele fogni:-(sőt még a lábam is remegett.az biztos,hogy néha alacsony a vérnyomásom de nem hiszem,hogy ahhoz lenne köze,mert eléggé kívántam a partnerem.És az is biztos,hogy nem vagyok vérszegény mert nemrég voltam vérvételen.Lehet,hogy a szívhez van köze,de mindenképp utánnajárok.
A vérnyomás és a vércukorszint két különböző dolog...mindkettőtől rosszul lehet az ember,De nem a magas vagy alacsony vérnyomástól esik le a vércukor szint!!!!!!
Lehet hogy tényleg a vérnyomás lesz a probléma, mert olyan viszont szokott lenni, hogy leesik a vércukra, és kicsit szédeleg. És igen, csak ilyenkor, mikor rendesen szexelünk semmi probléma.
Nekem a fejem szokott zsibbadni,ha nagyot élvezek,vagy annyira erős izgalmi állapotban vagyok!Tuti,hogy a vérnyomás,mert a fejem olyan piros szokott lenni,mint a tűzoltóautó:-))!Szerintem neki is a vérnyomása a probléma!
Van egy kis problémánk a barátommal. Mikor orálisan szeretném kényeztetni, akkor egy ideig minden szuper, de egy idő után elkezd zsibbadni. Tetőtől - ágyékig. Tudnátok segíteni, ez mitől lehet? És hogy tudnánk változtatni ezen?