Stressz hatására zsibbadás, bizsergés borzongás, melegség (beszélgetés)
milyen vizsgalatokon voltal? biztos mondtak ra valamit, olyan nincs, hogy semmit, legfeljebb azt, hogy ez vagy az nem okozhatja, mert ott minden rendben
ha elkuldenek pszichiaterhez, akkor menjel. mert o aztan plane fel tudja merni, hogy ez psziches eredetu tunet, vagy lehet mogotte mas is
most komolyan magadat akarod nyugtatozni anelkul, hogy egy orvos is azt mondana, azt szedj ra, mert az a jo? mi van akkor, ha azzal csak elnyomod egy kialakuloban levo betegseg tuneteit?
zsibbadas rossz verkeringestol, folyamatos rossz testtartastol, huzodastol, barmitol lehet. ha nem egyszer, hanem sokszor fordul elo, erdemes vegigmenni a vizsgalatokon. ha pszichiater azt mondja, nyugtato kell, akkor legalabb tudod, hogy azt szeded a problemara, amit kell
en felnek attol, hogy esetleg mas van mogotte. ha kizarjak, az megnyugtatna
azért kell a nyugató, mert nem tudom elviselni,és megszüntetni, és mégjobban erősödik, de ha beveszem akkor letompitja a gondolkodásom, és vagy nem érzema tüneteket annyira, vagy ami okozza, azt gondolatot tompítja, és akkor alább hagy ..
már voltam kivizsgáláson, de nem tudnak rá mit monani, max elküldenek pszihiáterhez, az meg a pszihológushoz, és az megint vissza a pszihiáterhez...
Nekem izom begörcsölésétől zsibbadt három hónapig a karom.
Hogy lehet egy problémára azonnal azt mondani, hogy stressztől van? Előbb az összes többi lehetőséget ki szokták zárni.
ha a haziorvosodnak azt mondod, idonkent zsibbad erosen a kezed vagy labad, vagy ami eppen, az el fog kuldeni kivizsgalasra
miert akarnal kockaztatni valami komolyabb bajt? mert ha te biztos vagy abban, hogy ez csak stresszre adott reakcio, akkor minek a gyogyszer, a nyugtato? akkor tudhatod, hogy nincs baj, leulsz, lefekszel vagy barmi, nyugiba helyezed magad, es elmulik.
szerintem karosabb hatasa van hosszu tavon, ha folyton nyugtatokkal tomod magad. idovel mar azert fognak tunetek jonni, ha nem szeded, elvonasok
eloszor vizsgaltasd ki magad, legyen kizarva minden, ami zsibbadassal osszefugghet. az neked is megnyugtatobb erzes, ha tudod, hogy nincs komolyabb baj mogotte, nem?
nem kell mindent a stresszre fogni, plane nyugtatok mellett nem kene ilyen tuneteknek jonnie. a stressz felerosithet mas bajt, vizsgaltasd ki magad
ha nincs semmi baj, legalabb megnyugszol, es lehet, gyogyszerek nelkul is boldogulsz
Akár pánikbetegség tünete is lehet.
Ha valóban az, akkor a nyugtatón kívül semmit.
További ajánlott fórumok:
- Egy kis borzongás (tényleg borzongtam)- magától kialudt gyerta
- 3 napja tartó, 152/90-es vérnyomásnál normális tünet a bal kéz zsibbadása?
- Gyakran előforduló éjszakai kar zsibbadásra "ellenszert" tud valaki?
- Migrén, fejfájás, látászavar, zsibbadás, hányinger, beszédzavar. Kinek volt?
- Mitől lehet a lábujjak zsibbadása?
- Bal oldalon hasi fájdalom és bizsergés a belekben? Szerintetek mi lehet ez?