Szex az utolsó hónapban (beszélgetés)
én nem tudtam az utolsó hónapban rávenni a férjem a együttlétre egyik gyerkőcnél sem:( (20kilót híztam)
Aztán szülés után meg nem birta kivárni a 6 hetet sem...
Sziasztok!
Nálunk is volt végig szex, persze ritkábban, mint előtte. Problémamentes terhességnél ez teljesen oké. Sőt! December 20ra voltam kiírva tavaly, de eléggé besokaltam már, nehéz voltam, szülni akartam stb...gondoltam 12-én milyen jó lenne, szép vasárnapi nap, a szülésznőm is mondta,hogy persze,próbáljuk meg, a legjobb "módja" a baba elindításának ha ő is kész van rá. :-) 11-én este összebújtunk, aztán két órával később, negyed 12kor jött az első lightos fájás, éjjel negyed 2kor bent voltunk a szülőszobán, reggel negyed 9kor megszületett a kisfiúnk.:-) Ajánlom mindenkinek, aki már nagyon szenved a végén! Persze, csak akkor,ha amúgy minden rendben van. Ha a baba is jönni akar, megérett a születésre, akkor segíteni fog. Legalábbis egy próbát mindenképp megér! ;-)
betöltött 37 héttel (2 hét után) az orvos hazaengedett a hétvégére... azzal, hogy óvatosan, de mindent szabad (23. héttől voltunk elvonáson)... de azért ha folyik a vizem, ne csak vasárnap menjek vissza a kórházba...
2 héttel később úgy kellett indítani :o
A tudosok azt is mondjak hogy az anyuka orgazmusa jo hatassal van a babara mert ilyenkor a ritmikusan mozgo mehfal masszirozza a babat:)
Ha nincs semmi akadalya, es kivanod, miert ne? Raadasul ennyire a vegen... En is annak a hive vagyok hogy inkabb az elso trimeszterben erdemes kicsit gyengedebb hozzaallas, a vegen meg logikus, a poci miatt nem minden kenyelmes, hat itt is hallgatni kell az osztonre, hogy melyik poz esik jol:))))
Mi hanyagoltuk a dolgot.Még az utolsó napokban is olyan fontos érés megy végbe a piciben,hogy nem akartam ezt elvenni tőle.Minden perc számít odabenn,van ami kifejezetten csak a legvégén megy végbe.Én hiszek a tudósoknak,együtt lenni máskor is lehet,mindent a babáért :))
Ja,és a legvégén tényleg az utolsó napokat,perceket értem,nem a 39.hetet.Engem meggyőztek,egy perccel sem akartam hamarabb szülni mint a kiírt idő,pedig már 1 hónapja kórházban feküdtem,csak hétvégéken engedtek ki :S
Gondolj Murphy-re:DD Szokták volt mondani: amit ma megtehetsz-ne halaszd holnapra.
Nálam az utsó gyereknél volt olyan, mindent megcsináltam, ablakpucolás stb. már meg volt az időpontom is, amikor befektetnek-de kikönyörögtem a dokinál, hogy csak papiron tartsanak bent. Na gondoltam lesz 2 nap totális pihim-erőgyüjtés.Aha amikor leültem elfolyt a magzatviz-és este irány a kórház 2 perces fájásokkal:XD Meg is lett a baba 3 órán belül.
Mi csak az elején voltunk óvatosak,igaz kevesebbet vagyunk együtt mint a terhesség előtt!
Én úgy vagyok vele hogy ha minden rendben akkor miért ne!!!A babának biztos nem lesz semmi baja!
Holnap töltöm a 39hetet és tegnap előtt is együtt voltunk!
Remélem segítettem!
Ez ugyan olyan kérdés mint amikor azt mondják hogy nem lehet melegebb vízbe fürödni!
hát ebben a melegben még a levegő vétel is nehezemre esik.még csak 32 hetes leszek jöv.héten.
am a szexre visszatérve szerintem nyugodtan.ha elöbb is jönne a pocaklakótok már nem lenne koraszülött 37.hétnél.:D jó babázást ha megszületne a bébuszotok.:D
Akkor?:XDDDDDDDDDDDD
Te még itt vagy?:XDD
elvileg amíg élvezed és jól esik nem tilos.
ha csak vmi fertőzésed nincs vagy a méhszájaddal is minden rendben.
További ajánlott fórumok:
- Szótaglánc - Az utolsó szótaggal kezdjél egy újabb szót!
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Az utolsó hónapban vagyok és pár napja iszonyatos feszültségérzetem van.Együltő helyembe szét tudnék robbanni a sammitől. Mit tegyek?
- Hozzávetőlegesen mennyit nőtt cm-ben a pocitok az utolsó 2 hónapban?
- Pontosan mit jelent egy receptnél, hogy "kilábalóban lévő candidásoknak"? Utolsó 1 hónapban lehet csak enni?