Hozzávetőlegesen mennyit nőtt cm-ben a pocitok az utolsó 2 hónapban? (tudásbázis)
van belőlük bőven.már lassan azt mondom hogy semmilyen fórumot nem érdemes nyitni,hisz úgyis mindenbe bele lehet kötni és mindenből röhejt lehet csinálni,bármilyen témát dobjon fel az ember.
na de túl sok szabadidejük van egyeseknek,amit nem tudnak értelmesebb dologgal eltölteni:)))))))))
Rosszul írta ki a kérdést, humorosan ki lett figurázva. Sem bántás, sem bunkóság nem volt benne.
Nem én írogattam privátot azoknak akinek nem tetszett a hozzászólása...
Ja és azt hittem a kutyás témában történt hozzászólásomra reagáltál a jellel. Tévedtem :)
komolyabbra fordítva:bár még nem voltam terhes,de szerintem kár méregetned a pocid körfogatát,hisz minden terhes anyukánál más és más ,gondolom ezt te is tudod,meg aztán sok mindentől is függ,magzat nagysága,magzatvíz mennyiség,stb stb,mindenkinél egyéni,van aki hatalmas pocival szül,van akin meg alig látszik hogy terhes,még a szülés előtt is :)
ne aggódj,figyelj oda magadra,az apró jelekre,és hallgass mindenben az orvosodra,jó egészséget kívánok neked is és a babádnak is !:)
*HIBA
:D
ÓÓÓÓÓÓ ,elnézést,rossz jelet küldtem,ejj ejj Angel,dislike jel helyett like jelet küldeni,nagy hiva :O
Ugye milyen kis humoros tudok lenni? :DD
Hát én nekem az elején, kb. 95 cm volt köldöknél mérve körbe. Az utolsó hónapban 118 cm volt amikor mértem, 38 hetesen mértem, rá 1 hétre szültem.
Végig magasan volt a pocakom, nem illeszkedett be a feje, habár fejjel elfelé volt szépen.
Mondjuk nem is vagyok vékonyka, akkoriban a terhesség kezdetén 70 kg voltam, szülés előtt pár nappal 74 kg volt a maximum súlyom a haskörfogat méréskor. A születési súlya 4 kg lett.
Írt privi üzenetet. Beszarás. :DDDDDD
Amúgy kedveském, oda írok ahova akarok.
További ajánlott fórumok:
- Szótaglánc - Az utolsó szótaggal kezdjél egy újabb szót!
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- Hányadik héten éreztétek, hogy megmozdult a baba a pocitokban?
- Nektek mikor kezdett látszani a pocitokon, hogy babát vártok? :)
- Gyümölcsszedéssel mennyit lehet hozzávetőlegesen keresni naponta?
- Lakásfestés hozzávetőleges nm árát szeretném tudni, valaki tudna árat mondani?