Szerintetek mitől lett a meggylevesem szemcsés/karcos? (tudásbázis)
Sziasztok!
Most készültem el a levessel ismét!
Most nem lett karcos!
A puding hibája volt mert azt most lecseréltem :)
Persze nem lehet minden tökéletes,most meg az íze nem lett 100%-os!:D Finom lett,de ez a meggy sokkal savanyúbb volt mint a múltkori.
Na majd harmadjára :D :D
Ne megcsináltad?
Én ma málna krémlevest főztem.
Én az almalevest szeretem tejfölösen. Nem gondoltam volna, de nagyon finom. Mármint úgy kétévente, amikor főzök magamnak.
Bevallom, meggylevest valószínűleg az óvodában ettem utoljára, itt helyben nem is árulnak ilyesmit, hogy meggy.
Általában nem eszünk két fogást, így levest sem. A fiam hetente evett az oviban gyümölcslevest vagy főzeléket, ez volt az egyik oka, hogy hamar akart felnőtt lenni.
Higyjen amit akar!
Ne foglalkozz vele!
Ártó szellemek ellen beválik a só a sarokba. Ellene szórunk patikasót a sarokba! 😉
Ugyan ne aggódj, a vita előfordul!
Szíved-lelked benne, sikerülni fog!
Hm ez is meggondolandó,észre nem vettem,hogy belekerült volna mag..ha meg véletlen esett bele, akkor azért nem tudok róla :D
De legközelebb erre is extrán figyelek majd,köszönöm!
Huhh most volt időm visszaolvasni,nem volt szándékomban viszályt szítani :D
Köszönöm szépen a válaszokat,a jövő héten újra elkészítem és rendes főzőpudingot használok majd! Beszámolok róla hogy az volt e a hibás! Kicsit kapkodtam vele,lehet nem is dolgoztam el annyira nagyon alaposan a tejszínnel....
Amúgy azért hulalát használtam, mert laktózérzékeny vagyok és laktózmentes tejszín épp nem volt itthon. :) De szerintem teljesen jó volt ez is bele az íze tényleg (számomra) tökéletes volt! A hőkiegyenlítés is sikerült szerintem mert nem csomós lett,és nem csapódott ki se a tejszín.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Randiztam egy leányzóval, de utána nagyon inaktív, visszahúzódó lett, szerintetek meddig van értelme még próbálkozni?
- Miért állt össze a habarás csomókba a meggylevesem tetején?
- A halántékom felett kikopott a hajam, szerintetek mivel dúsíthatnám vissza?
- 2-án kellett volna megjönni, most 2. napja barnázok egy kicsit, szerintetek van esély, hogy baba legyen?
- Négy éves kisfiam bőre pár napja elviselhetetlenül viszket. Kiütésekkel kezdődött, a májfunkciós értékei is rosszak lettek. Szerintetek?