Szerintetek miért készíti ki? (beszélgetés)
Őszinte együttérzésem.
Én még fél évig sem bírtam ki egy amúgy nagyon jó fej pacák (természetesen alaptalan) féltékenységi rohamait. A legszebb az egészben, hogy kiderült: ő csalt engem! Úgy bukott le, hogy bekattant nálam: csak nem magából indul ki?
Azt nagyon jól teszi!
Te meg egyfolytában sulykold: a féltékeny férfi pont olyan rossz, vagy tán még rosszabb, mint a részeges. Mert az alkoholbeteg tünetmentessé válhat (ha megfelelő támogatás mellett akarja), de a féltékeny soha nem fog megváltozni. Legfeljebb talál egy szentet, aki elviseli.
Nert ez a kapcsolat több sebből vérzik.
1: olyan távkapcsolat, amit a férfi rosszul visel
2: a pasas nem képes telefonon normálisan kommunikálni
3: mi az, hogy még a buszjegyet is ellenőrzi?
4: a pacák féltékeny. Ennek két oka lehet: totális önbizalomhiány, vagy magából indul ki.
Végeredmény: menekülni! Mert az esetleges összeköltözéssel nem fog a féltékenység megyszűnni.
"azt mondja, soha senkit így nem szeretett,"
ezzel kapcsolatban annyit jegyeznék meg,mondani bármit lehet,bárki bárkinek bármikor kimondhatja a bűvös szót,hogy:SZERETLEK-de ez csak akkor hiteles,ha tettekkel is bizonyítják!
Én csak a saját álláspontomat,véleményemet tudom leírni,azok alapján amiket leírtál erről a kapcsolatróL:1 ÉV,az még nagyon kevés idő,ha már most így bánik vele a pasi,mi lesz később?
itt valami van...vagy vn valaki a háttérben,és bármennyire idillinek tűnik ez a kapcsolat és szerelemnek,mégsem az.Vagy a pasas vmi miatt állandóan ingerült,munkahelyi gondok családi gondok v bármi más amit nemakar elmondani és szegény bnődőn vezeti le az ingerültségét.Millió dolog lehet,egy őszinte leülös elbeszélgetés nem ártana kettőjük között,bnőd helyében én ezt tenném,próbálnám kideriteni,mi a baj,ha pedig semmiképp nem menne,vagy a barát folytatná ezt a bánásmódot,bármenyire fájna,továbblépnék,mert mint minden ember,a bnőd is ér annyit,hogy emberi módon bánjanak vele,és NE LEGYEN SENKINEK A LÁBA KAPCÁJA.
ennyit tudtam írni,bár az eddigi hozzászólásokat nem olvastam el egyelőre,próbáltam azt leírni,én mit tennék ill hogy az én szívem ilyen esetben mit diktálna...
Nem. Ő maximálisan elutasított minden segítséget, mert mindennek én voltam az oka. Az önbizalmam a padlón volt , komolyan depressziós lettem és egyszer egy olyan dolgot is csináltam, aminek a nyoma azóta is megmaradt...az a baj, hogy a barátnődnek a sarkára kellene állnia, különben hamarosan a padlóra fog kerülni.
A mostani barátom a szöges ellentéte az exemnek és csak rajtam múlik/
"Ilyenkor mindig bocsánatot kér és azt mondja, soha senkit így nem szeretett, csak sokszor nagyon hiányzik neki"
Ez így van:hiányzol,hát belédkötök + sokszor van vita a szex helyett,ez a helyzet.Nos.Valahol le kell vezetni,igen...Bár ez egyik sem tudatos,ezt fontos észrevenni,ahogy az sem árt,ha ez tudatosul.
Uuuu,mai fejjel menekulnek az ilyen kezelendo eset elol.
A barinod amugy hallgat rad? Az a baj az ilyen tipusu manyussal,h.mindig visszadumalja magat, nem tudsz neki olyat mondani,amiert elhagyja,sajtos:(
Nem hiszem, hogy a pasi hűtlen, nekem már volt dolgom ilyennel...a volt férjem.
3,5 évig bírtam mellette és amikor a fiam 1 éves lett otthagytam. Minden percemmel elszámoltatott, féltékeny volt a saját öccsére, csak azért mert halkan beszélgettünk, ha picit kivágottabb volt a ruha, akkor a kurvásan voltam felöltözve, stb. Minden a saját kisebbrendűségi komplexusából fakadt, ami a testalkata miatt alakult ki. Kb 173 cm volt és kb 60-62 kg.
Kezdetben ő sem volt ilyen, de kb egy év után elhatalmasodott rajta.
Ahhoz, higy működő legyen a kapcsolat Nem szabad ezt hagyni! A mostani élettársával kb 10 éve együtt vannak.
Ha valaki ennyire féltékeny típus, az szerintem nem tud megváltozni.
Ideig-óráig elnyomhatja magában, de egy idő után újra a felszínre kerül.
Bakker!
Én szóba se állnék vele, de hát Én Én vagyok.
Ennél különbek szaladgálnak szólóban...
További ajánlott fórumok:
- Hogy készítitek a töltött káposztát?
- Töltött káposztát hogyan készítitek?
- Ti mikor készítitek fel a lányaitokat a mensi kérdésre?
- Melyik okostelefon készíti a legszebb képeket?
- Ki hogyan készíti az újkrumplit, mit süt/főz belőle?
- Milyen kávéfőző készíti a legfinomabb kávét?A kapszulásokról van valakinek tapasztala?