Melyik okostelefon készíti a legszebb képeket? (tudásbázis)
Nekem
Samsunk Galaxy Ace GT-S5830
Kamera: CMOS
Kamera felbontása: 5,x Mpixel
Nagyon szép képeket csinál és imádok vele fényképezni :)
oh yeah :D
(igaz is, mondjuk az én telefonomon is egy rózsaszín szilikon tok virít XD (nem volt másmilyen na... :P )
Egy telefonban többnyire nagyon picike szenzor van így az 5-8-12 MP relatíve reális.
Megelőztél a válasszal:) Elég szépen elterjedt a windows op.rendszerrel kapcsolatban, hogy arra aztán nincs app. Pedig van már rá épp elég:)
Androidot nem szeretem, de azért bármikor ajánlom a nexust, mert az jó kis gép.
Lumia 920-at pedig csak iphone 6 plus-ra cserélném le. Esetleg 930-ra:)
vagy windowst, de mondjuk ezt le sem írom:P"
Mert miért is nem?
Melyikhez kell keményebb hardwer, melyik fagy meg többször?
Android egy "nyitott rendszer", magyarúl Linux, belepiszkálsz, ráteszel valamit, esetleg gondot okozhat stabilitásban
A WIN zárt rendszer, nix belepiszka
Applikció meg a WIN-re is lesz lassan annyi mind Androidra
De gondolod, egy póri felhasználó foglalkozik ilyenekkel, ért ilyen mélyen egy telefonhoz?
Egyszerű felhasználónak az asztali pc is gondot okoz/hat/
ne ez alapján válassz magadnak telefont, én azt mondom :)
azt döntsd el, hogy androidot v ios-t akarsz (vagy windowst, de mondjuk ezt le sem írom:P), aztán ha iphone, akkor az, ha android akkor meg abból egy felső kategóriás készüléket. kb ugyanott vagy mindegyikkel, árban is, felhasználói minőségben is :)
És tegyük hozzá, itt a női fórumon, elször is egy telefon legyen Barbi-rózsaszin, azután jöhet csak minden más
:)
De andi6020 véleménye/tipusa viszi a pálmát most
Amiben még igazad van, hogy nem csak a pixelszámtol függ egy fotó minősége
Egy autónál sem a köbcenti számít egyedül
Ugyanakkor a tizenvalahány Mpixel is jó felbontás. Ritkán szoktak poszter méretet kinyomtatni a fotóbol, a pc/mobil képernyőjén a kisebb felbontás is megfelelő.
MP és ember függő, ha fogalmad nincs hogy kell jó képeket csinálni, nem lesz jó a kép :D
nekem iphone 4s-em van, gyönyörű képeket csinál, 8MP a kamerája, de ezelőtt Samsung Galaxy Advance-em volt, 5MP-es kamerával, azzal is jó képeket csináltam :)
Szisztok!
Nekem Samsung gt-s7580 telefonom van, kb 2 hónapja vettem, és szuperül működik. Szép képeket csinál, szeretem nagyon!