Szerintetek képesek? (beszélgetés)
Dehogynem! Megtudtad, hogy nem lehet általánosítani! :)
Tényleg egyéntől függ.
Azt érzem, hogy ez a dolog megint olyan, hogy nem lehet általánosítani. A válaszokból az látszik, hogy ez eléggé személyiségfüggő.
Okosabb nem lettem, az biztos:)
Nem.
És ha igen, az sem.
Azt sejtettem, hogy tudnak :D, de inkább a kérdés második fele érdekel.
Ez inkább fura, nem?
Úgy értem, hogy az lenne a normális, ha téma után lelépne, de az illető nem teszi, hanem sokat marad és nagyon-nagyon bújós, szeretgetős.
Amúgy nem rólam van szó :)
Ha többször kuffantasz valakivel, akkor ott kialakul valamiféle kötődés. De azt nem szabad rgtön szerelemnek vagy hasonló érzelemnek vélni.
Simogatás stb az érzelemmentes szexnek is lehet része, szerintem ez egyszerűen a jobb technikához hozzátartozik:)
Tud :) nagyon sok fajta érzelem van. Nem kell szerelemnek lennie, hogy odafigyeljünk a másikra, hogy isteni legyen vele a szex, hogy jól essen a gondoskodás, kedveskedés.
Érzelem biztos van, a kérdés, hogy milyen..
:)
Szerintem, igen, míg nekik jó...
Én úgy gondolom,h igen.
A legtöbb pasi nagyon jó színész!:-))
Egy pasi képes hosszú távon érzelmek nélkül szexelni ugyanazzal a valakivel?
És ha igen, akkor ugyanúgy vele jár az előtte- utánna simogatás, bújás, szeretgetés, ölelgetés satöbbi...?
További ajánlott fórumok:
- Öngyikosság. Van aki azt mondja gyávaság, van aki azt hogy erre erős emberek képesek. Neked mi a véleményed?
- Hogy vagytok képesek elvágni a csirke nyakát?
- Miért nem képesek arra az emberek, hogy kimondják, hogy nem és vállalják az ezzel járó következményeket?
- Ti milyen áldozatokat vagytok képesek meghozni egy kapcsolatért?
- Tényleg képesek erre a digitális mérlegek?
- Sosem értettem azokat, akik képesek egész nap zárt cipőben...